Mitsubishi Electric Classic – Round One

Blogg

61:a av Parneviks

Bästboll på Champions Tour bäddar för låga scorer. Team Parnevik och Armour III klättrade bra efter en 61:a på lördagen.

Text: Martin Strömberg • 2016-04-24 Uppdaterad 2016-04-24

Den här veckan spelas Champions Tour i ett annorlunda och spännande format. Tvåmannalag spelar bästboll, dels på en par 3-bana, delas på Buffalo Ridge, en fullängdsbana.

Laget med Jesper Parnevik och Tommy Armour III spelade inget vidare första dagen då man “bara” gick på par (54) på den korta banan, men under andra ronden rullade det på lite bättre. Det blev till slut 61 slag (-10) och ett rejält hopp i resultatlistan upp till en delad 13:e plats.

Sista ronden kommer att spelas på par 3-banan, Top of the Rocks, och tävlingen hyllas av flera av spelarna som ser formatet som ett skönt avbrott i den vanliga lunken av tävlingar som ser ungefär likadana ut.

– Det fungerar verkligen bra och det är ett kul initiativ, sa Tom Lehman, som tillsammans med Bernhard Langer tillhör favoriterna inför avslutningen.

Duon gick fyra under på lördagen och med sina 15 under totalt är man två slag bakom ledarduon Michael Allen och Woody Austin.

Ställning


Text: Martin Strömberg • 2016-04-24
BloggBernhard LangerJesper ParnevikPGA Champions TourTournytt
Scroll to Top