TV: Se ryggskadad Day driva green
Australiensaren stretchade ryggen under andra dagen men det verkade inte hämma honom särskilt mycket i spelet från tee // Foto: Getty Images

TV: Se ryggskadad Day driva green

Han fick problem med ryggen igår.

Men segraren i förra veckans Arnold Palmer Invitational Jason Day visade dock inga större tendenser till att hålla igen på första utslaget under andra dagen av Dell Match Play på Austin Country Club i Texas.

Hålet mäter 382 yards, det är cirka 360 yards till greenkanten och Day tryckte på lite extra ser det ut som på bilderna.

Möjligen något svagt att han inte slog fram bollen till hål.

 

Australiensaren vann till slut matchen mot thailändaren Thongchai Jaidee med klara 5/3 och har ödet i egna händer i grupp två. En seger eller delning och han är vidare. Om han förlorar mot engelsmannen Paul Casey kan Jaidee vid seger i sin match mot Graeme McDowell tvinga fram ett särspel.

Efter sina kramper i ryggen under första dagen stretchade Day på banan och han kände ingenting under andra dagen.

– Otroligt skönt. Jag var osäker när jag kom hit i morse men efter utslaget på ettan kände jag ingenting och hade inga problem under ronden. Men det är alltid lite osäkert då den här typen av problem ofta dyker upp snabbt, förklarade Day efter andra dagen.

Läs mer om hur de olika gruppernas scenarion ser ut inför avslutningsdagen här.

 

Jag har ofta problem med ryggen när jag spelar golf
Ja
27
22
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!