Nicklaus om Palmer: "Gör det som är bäst för hälsan"
Jack Nicklaus har gjort ett uttalande om vännen Arnold Palmers beslut att inte slå en drive. // Foto: Getty Images

Nicklaus om Palmer: "Gör det som är bäst för hälsan"

Arnold Palmer har ställt in sitt ceremoniella första utslag på Augusta National i år. En axelskada sätter stopp för 86-åringen. Nu har vännen och kollegan Jack Nicklaus sagt vad han tycker om det.

Efter att Arnold Palmer beslutat att han inte kommer slå det första utslaget i årets US Masters på grund av en axelskada har nu Jack Nicklaus uttalat sig i ämnet.

– Jag vet hur mycket Augusta National och US Masters har betytt för Arnold genom hans karriär och liv, så jag vet att det här inte var ett lätt beslut för honom.

– Men jag har pratat med Arnold de senaste veckorna, och jag vet att han gör det som är bäst för hälsan och framtida möjligheter att gå upp på första tee med en driver i sina händer.

– Vad som är underbart är att Arnold kommer vara där på tisdagen under Champions Dinner och berätta historier. Och förhoppningsvis kommer han vara med mig och Gary Player på första tee på torsdagsmorgonen. Det spelar ingen roll om han svingar en klubba eller inte, ingen Masters-tävling kommer att starta utan allas fina minnen av vad Arnold Palmer har gjort där.

Arnold Palmer har slagit en ceremoniell drive sedan 2007. Majorn startar 7 april och Jordan Spieth är regerande mästare.

Vilket är ditt Arnold Palmer-favoritminne?

Legendarer!
Ja
34
0
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!