5de47ba423b91

Blogg

Jang jagar seger nummer två

Sydkoreanskan Ha Na Jang har träffat över 90 procent av alla fairways på Sentosa Country Club. Nu är hon på väg mot titel nummer två 2016.

Text: Martin Strömberg • 2016-03-05 Uppdaterad 2016-03-05

Det är sydkoreanskan Ha Na Jang som styr och ställer i Singapore. 23-åringen leder statistiken över träffade fairways (90.5%) och är tvåa när det gäller greenträffar (83.3%). Men framförallt så har Jang naturligtvis haft minst antal slag av alla. Hon är tolv under par och därmed ett slag före thailändskan Pornanong Phatlum.

– Igår gjorde jag några småmissar men idag spelade jag fantastiskt. Puttern är inte jättebra men jag ska spela en dag till med stort tålamod, sa Jang till tourens hemsida.

Hennes 68:a var andra raka bogeyfria ronden och hon bygger mer och mer självförtroende för varje tävling. Hon vann för första gåmgen på LPGA i Florida tidigare då hon höll undan för självaste Lydia Ko sista dagen och hon räds inte att gå ut i ledningen.

– Jag är väldigt bekväm med mitt psyke just nu och peppar mig själv hela ronderna.

Anna Nordqvist avancerade genom tredje dagens 69:a och är delad 17:e inför slutronden medan Pernilla Lindberg är på en 46:e plats.

Ställningen


Text: Martin Strömberg • 2016-03-05
BloggAnna NordqvistHa-Na JangLPGA TourPernilla LindbergPornanong PhatlumTournytt
Scroll to Top