Så tycker Bubba Watson om att Trump besöker helgens tävling
Bubba Watson är en av förhandsfavoriterna till veckans tävling. Han fick frågan vad han tycker om Donald Trumps närvaro på tävlingen. // Foto: Getty Images/Sam Greenwood

Så tycker Bubba Watson om att Trump besöker helgens tävling

Ska man blanda idrott och politik? Helgens WGC-tävling spelas på Trump National Doral och presidentkandidaten Donald Trump kommer att besöka tävlingen. Så här tycker Bubba Watson om det.

Donald Trump äger golfbanan som veckans WGC–Cadillac Championship spelas på. Tidigare år har han varit en trogen gäst på tävlingen men i år ser det ut som att presidentkandidaten bara kan befinna sig på tävlingen under en av dagarna.

Bubba Watson pratade på en presskonferens under tisdagen och fick frågan vad han tyckte om att golf och politik ibland kolliderar:

– Jag tycker det är bra att det är ett stort rabalder när Donald Trump besöker en tävling för media slutar då att följa mig och jag slipper läsa om alla kontroversiella uttalanden jag säger, svarade då Bubba Watson.

Världsfyran Bubba Watson utvecklade resonemanget:

– Det kommer såklart att bli annorlunda den här veckan då vi aldrig haft en liknande upplevelse. Han är mitt uppe i kampen om att bli en av presidentkandidaterna så det är klart det blir annorlunda. Men jag tror att han kommer vara här vid någon tidpunkt under tävlingen, skriver Golf Channel.

Tävlingsledningen har tidigare sagt att de förväntar sig att Donald Trump kommer befinna sig på Doral under den sista rundan på söndagen.

PGA Tour har tidigare meddelat att man funderar på att flytta tävlingen från Doral på grund av vissa uttalanden av presidentkandidaten.

Så här ser det ut när donald Trump svingar loss: 

Ska idrott och politik kombineras?
Ja
20
112
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Idag
  14-åringens makalösa handicapsänkning
  • Så sänds helgens majors
   Se till att skippa middagen hos dina bekanta i helgen. Det visas nämligen golf i världsklass på TV!
  • Brobergs största utmaning: ”Spelet mot mig själv”
   Kristoffer Broberg gör sin första start i PGA Championship. Och målsättningen är att njuta av varje minut. "Man slår inte bra slag hela tiden", säger han.
  • Försenad Resort ska påbörjas igen
   500 villor och två golfbanor var tänkta att byggas. Men Traryd Golf Resort fick ekonomiska problem och lades på is. Nu är dock projektet påbörjat igen.
  • Spana in Stensons nya OS-bag
   OS i Rio de Janeiro närmar sig med stormsteg. Med mindre än två veckor kvar till spelen visar Henrik Stenson upp sin OS-bag i svenska färger.
  • Så kan Dustin Johnson bli världsetta i helgen
   Regerande PGA Championship-mästaren Jason Day är just nu världsetta. Men precis bakom honom finns amerikanen Dustin Johnson – som kan ta över titeln som världens bäste golfare i helgen.
  Igår
  TV: Se Brobergs slag som utsetts till junis bästa