Spieth gnager sig närmare i Singapore

Spieth gnager sig närmare i Singapore

Jagar sydkorean

Årets upplaga av SMBC Singapore Open har verkligen inte haft lätt med vädret. Under sista dagen tvingades man återigen blåsa av spelet på grund av storm och åska.

Tävlingen kommer nu att avgöras på måndagsmorgonen lokal tid och världsettan Jordan Spieth kommer då att putta för birdie från 1.5 meter på sista hålet. Om han sätter den samtidigt som ledande sydkoreanen Young-han Song bommar sin parputt från tre meter på hål 16 delar duon ledningen på elva under par. Song har då två hål kvar ute på banan.

– Aldrig roligt med måndagsavslutningar men det är som det är. Jag kommer att vara här tidigt i morgon bitti för att försöka stänga tävlingen. Kan jag sätta in putt så blir det lite press på Song, sa Spieth efter dagens spel.

Song å sin sida trodde att avbrottet skulle komma att gynna honom. 

– Jag tror att banan kommer att vara i bättre kondition i morgon bitti och mindre blöt. Jag ska spela hål för hål och försöka vinna.

Ställningen

 

Jordan vinner igen
Ja
11
10
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Idag
  TV: Se PGA-proffsets närspelsyips
  Igår
  Parnevik inspireras av Stenson
  • TV: Hemma hos – Andrew "Beef" Johnston
   Julgranen är fortfarande framme, emoji-kuddar finns överallt. Och Andrew "Beef" Johnston visar vad han har i kylen. Så här bor publikfavoriten.
  • Spieths skor smartare än tidigare
   Jordan Spieth hade svårt att hänga med i toppen av ledartavlan när Henrik Stenson och Phil Mickelson duellerade. Men han kan glädjas åt att han brände 1 984 kalorier. Den informationen fick han från sina skor.
  • Banrekord och två svenskor topp-10
   I veckan avgörs EM Dam på Hooks utanför Jönköping. Två svenskor är topp-10 efter två varv.
  • Hon blir Annika Sörenstams första vicekapten
   Annika Sörenstam har gjort sitt första val som Solheim Cup-kapten. Catriona Matthews blir vicekapten för det europeiska laget, som är ute efter revansch.
  • Dustin öppnade starkt i Kanada
   Dustin Johnsons formtopp bara fortsätter. Efter sina två segrar på senare tid leder han nu Canadian Open efter första ronden.