Spieth gnager sig närmare i Singapore

Spieth gnager sig närmare i Singapore

Jagar sydkorean

Årets upplaga av SMBC Singapore Open har verkligen inte haft lätt med vädret. Under sista dagen tvingades man återigen blåsa av spelet på grund av storm och åska.

Tävlingen kommer nu att avgöras på måndagsmorgonen lokal tid och världsettan Jordan Spieth kommer då att putta för birdie från 1.5 meter på sista hålet. Om han sätter den samtidigt som ledande sydkoreanen Young-han Song bommar sin parputt från tre meter på hål 16 delar duon ledningen på elva under par. Song har då två hål kvar ute på banan.

– Aldrig roligt med måndagsavslutningar men det är som det är. Jag kommer att vara här tidigt i morgon bitti för att försöka stänga tävlingen. Kan jag sätta in putt så blir det lite press på Song, sa Spieth efter dagens spel.

Song å sin sida trodde att avbrottet skulle komma att gynna honom. 

– Jag tror att banan kommer att vara i bättre kondition i morgon bitti och mindre blöt. Jag ska spela hål för hål och försöka vinna.

Ställningen

 

Jordan vinner igen
Ja
11
10
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Idag
  TV: HIO av "Robban" – skänkte bollen till barn
  • McIlroys föräldrahem svämmas över av utrustning efter Nikes besked
   Nike ska sluta tillverka golfutrustning och fokusera på kläder och skor. Det har gjort att flera Nike-spelare kommer byta klubbtillverkare. En av de spelarna är Rory McIlroy, vars föräldrahem nu bombarderats av prylar.
  • Spelformerna som gör din golf roligare!
   Att samla ihop över 36 poäng och sänka sig känns alltid bra. Men att bara spela poängbogey eller jaga en score kan bli långtråkigt. Här är sex roliga spelformer som du och dina kompisar kan testa.
  • Se när de lokala lagen gör upp på Ryder Cup-banan
   Har du undrat om hockey- eller amerikanska fotbollspelare har bäst talang för golf? Se när Minnesota Wild möter Minnesota Vikings och avgör själv.
  • Zachrisson: ”OS måste ta sig en funderare”
   OS-golfen blev på många sätt en succé. En svensk medalj och enorma tittarsiffror gav sporten en knuff framåt i Sverige. Men Göran Zachrisson menar att det kunde blivit ännu bättre.
  • Bästa golfbanorna i Oslo
   Förr var utbudet dåligt och priserna höga. Men något har hänt med golfen i Oslo. Banorna har vässats – och valutakursen är betydligt vänligare. Det är dags att blicka västerut.
  Igår
  Stenson: ”Hoppas att jag kan göra det igen”