Dufner skjuter sönder PGA West

Dufner skjuter sönder PGA West

Svenskarna mittfältare

Om Jason Dufner skulle få välja sina favoritbanor på PGA-touren så skulle förmodligen de Stadium Course och Nicklaus Course på PGA West komma tidigt. Det var här han säkrade sin spelrättigheter 2008 och han har spelat massor av ronder på anläggningen.

– Jag spelade nog fyra, fem ronder på varje bana inför kvalskolan och jag spelade fantastiskt. Jag tror att jag gick 25 under par eller något liknande. Och ärligt talat var det där och då allt startade för mig. Jag hade haft problem att hålla mig kvar på touren men det vände där.

Efter två ronder av Careerbuilder Challenge har Dufner öst i 16 birdies och bara gjort en bogey. Ändå känner han att han har mer att ge.

– Jag är bra förberedd den här säsongen. Tidigare har jag alltid spelat mig in i säsongerna efter ett litet tag men i år har jag lagt mer tid och kraft på att komma ut och spela bra tidigt. Det kommer att bli en lång säsong och jag kommer att spela mycket.

Svenskarna ligger alla i mitten av fältet. David Lingmerth (68-68) och Freddie Jacobson (69-67) är båda åtta under på en delad 24:e plats.

Jonas Blixt var på väg mot en kanonscore men den dubbelbogey på femte hålet (Blixts 14:e) bromsade värmlänningen som nu är delad 54:a på sex under par (69-69).

Carl Pettersson (71-68) och Henrik Norlander (68-71) delar 70:e plats på fem under par.

Noterbart är att "nya" Phil MIckelson fortsätter att spela bra. Lefty är delad åtta efter 65 slag andra dagen.

Ställningen

Se höjdpunkter från andra ronden nedan

Dufner kan utmana om de stora titlarna i år
Ja
7
8
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!