Hyundai Tournament of Champions – Round One

Blogg

Reeds kross på Hawaii

Foto: Getty Patrick Reed vann tvekampen under första dagen mot Jordan Spieth med ett varv på åtta under par Han vann ifjol och fick en smakstart i år. Patrick Reed gick åtta under första ronden av Hyundai Tournament of Champions, tävlingen där fjolårets segrare på PGA-touren får vara med. – Det känns inte som att

Text: Martin Strömberg • 2016-01-08 Uppdaterad 2016-01-08
Reeds kross på Hawaii
Foto: Getty Patrick Reed vann tvekampen under första dagen mot Jordan Spieth med ett varv på åtta under par

Han vann ifjol och fick en smakstart i år. Patrick Reed gick åtta under första ronden av Hyundai Tournament of Champions, tävlingen där fjolårets segrare på PGA-touren får vara med.

– Det känns inte som att vi haft något uppehåll. Jag är den där typen som får klåda i fingrarna om jag inte spelar på några dagar, sa Reed efteråt.

Reed spelade ihop med Jordan Spieth och duon fullkomligt körde över Plantation Course och tillsammans producerade bollen 13 birdies och en eagle. Reed fick sista ordet då han med en eagle på sista hålet knep åt sig ett slags ledning inför resterande 54 hål.

Spieth har haft en fullkomligt magisk form egentligen ända sedan förra våren men de senaste fyra tävlingarna har han raden 1-7-2-4 och han har inga planer på att sänka tempot.

– Ett så här kort uppehåll påverkar mig inte. Mitt spel kommer förhoppningsvis att vara detsamma framöver.

En svensk spelare finns med och han skötte sig fint första dagen.  David Lingmerth gick två under par efter en fin stretch mellan nian och tolvan då han gick fyra under.

Ställningen 


Text: Martin Strömberg • 2016-01-08
BloggTournytt
Scroll to Top