5de4837c2a3a6

Blogg

Nicklaus tror fortfarande på Tiger

NYHETER. Jack Nicklaus har vunnit 18 majors och har rekordet. Tiger Woods dröm är att slå det. Han har vunnit 14 men ingen sedan US Open 2008. Många experter tror inte längre att Tiger kommer lyckas med bedriften. Men rekordhållaren själv tror fortfarande på Tiger. – Att räkna bort honom vore dumt med tanke på

Text: Olof Åsgård • 2015-12-12 Uppdaterad 2015-12-12

NYHETER. Jack Nicklaus har vunnit 18 majors och har rekordet. Tiger Woods dröm är att slå det. Han har vunnit 14 men ingen sedan US Open 2008.

Många experter tror inte längre att Tiger kommer lyckas med bedriften. Men rekordhållaren själv tror fortfarande på Tiger.

– Att räkna bort honom vore dumt med tanke på hans fokus och arbetsmoral. Han har en god chans att slå majorrekordet, säger Jack Nicklaus till CNN.

Sedan US Open 2008 har Tigers karriär kantats av skandaler och skador. Och det blir det allt fler som anser att storstjärnan inte kommer komma tillbaka till samma storform. Jack Nicklaus har dock aldrig vikt sig och har konsekvent hävdat att Tiger kommer slå hans rekord.

– Jag är övertygad om att Tiger kommer komma tillbaka och spela bra och vara med och konkurrera. Men det smärtar mig att se Tiger kämpa med hälsan, säger Nicklaus.

Tiger Woods genomgick en tredje ryggoperation under hösten. Han vet inte när han kan komma tillbaka men för tillfället är han långt ifrån golfbanan och får dagarna att gå genom att spela TV-spel.

 – Det finns ingen tidtabell den här gången och det är jobbigt för mig, jag gillar att ha mål att arbeta mot men nu får jag tänka, ok, idag ska jag inte göra någonting, sa Tiger till TIME i november.


Text: Olof Åsgård • 2015-12-12
BloggTiger WoodsTournytt
Scroll to Top