5de4841fd868d

Blogg

Sugen på ett palats i Dubai?

Ett av de mindre husen vid Jumeirah Golf Estate Sedan ett tiotal år har Förenade Arabemiratet släppt på reglerna gällande utlänningars rätt att äga mark och man bygger en hel del golfrelaterade fastigheter. Den primära målgruppen är välbeställda européer som vill flytta till ett varmare klimat med möjligheter att spela bra golf, och Jumeirah Golf

Text: Martin Strömberg • 2015-11-27 Uppdaterad 2015-11-27
Sugen på ett palats i Dubai?
Ett av de mindre husen vid Jumeirah Golf Estate

Sedan ett tiotal år har Förenade Arabemiratet släppt på reglerna gällande utlänningars rätt att äga mark och man bygger en hel del golfrelaterade fastigheter.

Den primära målgruppen är välbeställda européer som vill flytta till ett varmare klimat med möjligheter att spela bra golf, och Jumeirah Golf Estates, där Europatourens final spelas, är ett av de mer luxuösa områdena.

Här finns möjligheten att skaffa sig ett palats strax intill något av hålen på någon av de två Greg Norma-designade banorna.

Prislappen: Cirka 261 miljoner kronor.

Om man hickar till lite och inte hittar myntburken i skafferiet finns enklare varianter i prisklassen 20 miljoner kronor för ett hus på 445 kvadratmeter med fem sovrum, sex badrum, utgång till banan och nära klubbhuset och alla dess faciliteter.

”Det kändes som jag blev överkörd av ett tåg”


Inbjuden svensk imponerar


Text: Martin Strömberg • 2015-11-27
BloggTournytt
Scroll to Top