DP World Tour Championship – Previews

Blogg

ET-bossen på snigeljakt

Kanadensaren Keith Pelley har varit högsta höns på European Tour i några månader och börjar känna sig varm i kläderna. Vid en presskonferens inför ET-finalen i Dubai förklarade han att det finns en sak som stör honom mer än det mesta: Långsamt spel. – Det gör mig galen. Jag har haft förmånen att tala med

Text: Martin Strömberg • 2015-11-26 Uppdaterad 2015-11-26
ET-bossen på snigeljakt

Kanadensaren Keith Pelley har varit högsta höns på European Tour i några månader och börjar känna sig varm i kläderna. Vid en presskonferens inför ET-finalen i Dubai förklarade han att det finns en sak som stör honom mer än det mesta: Långsamt spel.

– Det gör mig galen. Jag har haft förmånen att tala med ett antal spelare på alla olika nivåer och en gemensam nämnare som alltid kommer upp är långsamt spel. 

Det finns ingen officiell plan över hur problemet kommer att hanteras men Pelley garanterar att det kommer att hända saker inom en ganska snar framtid.

– Jag kan inte säga exakt vad men jag har haft samtal med Martin Slumbers på R&A och vi är rörande överens om att något behöver göras, sa Pelley vidare.

– Nästa år när vi sitter här kommer vår bild av långsamt spel att vara annorlunda och vi vill vara föregångare när det gäller att lösa problemet.

Så passa er nu golfsniglar, det är dags att vässa rutinerna.

Hur många Jordan Spieths kan du räkna till?


Spieth: ”OS – golfens femte major”


Ägaren: Därför vill jag göra om golfbanan till flyktingförläggning


96–åringen som styr Barsebäck


Text: Martin Strömberg • 2015-11-26
BloggSnabbare spelTournytt
Scroll to Top