Portugal Masters – Day Four

Blogg

Sullivan överlägsen – krossade alla

EUROPEAN TOUR. Det tog 84 tävlingar innan Andy Sullivan tog sin första seger på Europatouren. Efter det har han segrat i tre av sina 23 starter. Och i Portugal Masters var det ingen som var i närheten av att rubba britten, som segrade med hela nio (!) slags marginal.  Det var 28-åringens tredje seger för

Text: Daniel Eriksson • 2015-10-18 Uppdaterad 2015-10-18

EUROPEAN TOUR. Det tog 84 tävlingar innan Andy Sullivan tog sin första seger på Europatouren. Efter det har han segrat i tre av sina 23 starter. Och i Portugal Masters var det ingen som var i närheten av att rubba britten, som segrade med hela nio (!) slags marginal. 

Det var 28-åringens tredje seger för året och han är den enda spelare på Europatouren som lyckats med den bedriften. 

Johan Carlsson (-1 totalt) var den enda svenska spelaren som lyckades gå under par, vilket räckte till en delad 53:e plats. Kristoffer Broberg tycktes inte gilla helgens shotgun-format, vilket hans 76-73 vittnar om. Ett över par totalt och delad 64:e plats var Kottens facit. Mikael Lundberg var tredje svensk som lyckades klara cutten, men lördagens 78 grusade alla planer om att kunna klättra i resultatlistan. +4 räckte till en slutgiltig 70:e plats.

5-10 millimeter regn till och tävlingen avbryts


Se Colsaerts makalösa vattenpar


Tre svenskar – 54 hål – 1 birdie


Årets trögaste greener på Europatouren?


Mycket mellanmjölk i Portugal


Lågtryck på G – arrangören agerar


Årets mest svårsmälta treputt?


Svenskduo hugger i Portugal


Text: Daniel Eriksson • 2015-10-18
BloggTournytt
Scroll to Top