The Senior Open Championship – Day Four

Blogg

Bernhard Langer vs Jesper Parnevik 12-2

CHAMPIONS TOUR. Inför finalrundan av San Antonio Championship hade Jesper Parnevik skaffat sig ett bra slagläge för att ta årets tredje topptio-placering. Och efter en lugn inledning med tre raka par blixtrade Jesper Parnevik till och drämde i två birdies med en bogey där emellan.  Lätt uppumpad skickade han dessvärre bort utslaget på sjuan och tvingades

Text: Daniel Eriksson • 2015-10-18 Uppdaterad 2015-10-18

CHAMPIONS TOUR. Inför finalrundan av San Antonio Championship hade Jesper Parnevik skaffat sig ett bra slagläge för att ta årets tredje topptio-placering. Och efter en lugn inledning med tre raka par blixtrade Jesper Parnevik till och drämde i två birdies med en bogey där emellan. 

Lätt uppumpad skickade han dessvärre bort utslaget på sjuan och tvingades slå sitt tredje slag från tee med dubbelbogey som följd. Där och då dog alla förhoppningar om att blanda sig i den absoluta toppstriden och resten av rundan blev en enda lång par-kavalkad kryddat med en stilfull sandy-birdie på tolfte hålet. 

Det gjorde att Sveriges mest modemedvetna golfare genom tiderna gick runt de tre varven på två slag under par, vilket placerade honom på en delad 21:a plats. 

Vann tävlingen gjorde den tyske evighetsmaskinen Bernhard Langer på -12, tätt följd av 14 amerikaner och Colin Montgomerie. Inte undra på att de ärrade kämparna talar sig så väl om Champions Tour…

Topptio för tredje gången i år?


Text: Daniel Eriksson • 2015-10-18
BloggTournytt
Scroll to Top