British Masters – Day Three

Blogg

Tre svenskar – 54 hål – 1 birdie

EUROPEAN TOUR. 75, 76, 78. Svenskarna hade minst sagt en blytung lördag i ett vindpinat Portugal Masters.  Kristoffer Broberg, Johan Carlsson och Mikael Lundberg var de tre svenska spelare som klarat cutten och tillsammans gjorde den otroligt begåvade trion en ynka birdie. Då förstår man hur tufft det var där ute idag.  De starka vindbyarna till

Text: Daniel Eriksson • 2015-10-17 Uppdaterad 2015-10-17

EUROPEAN TOUR. 75, 76, 78. Svenskarna hade minst sagt en blytung lördag i ett vindpinat Portugal Masters. 

Kristoffer Broberg, Johan Carlsson och Mikael Lundberg var de tre svenska spelare som klarat cutten och tillsammans gjorde den otroligt begåvade trion en ynka birdie. Då förstår man hur tufft det var där ute idag. 

De starka vindbyarna till trots, så gick det trots allt skjuta bra scorer. Den hårdhudade britten Chris Woods 65:a i riktigt busväder är ett bra bevis på detta. 

För första gången sedan Tjeckien Masters 1994 tillämpades shotgunstart i en Europatourtävling. Och ledaren i halvtid – Andy Sullivan – bevakade sin ledning i stor stil och knatade runt de 18 hålen på fyra under par. Inför finalrundan leder han tävlingen med fem slag på 18 under par. 

Mycket mellanmjölk i Portugal


Svenskduo hugger i Portugal


Lågtryck på G – arrangören agerar


Text: Daniel Eriksson • 2015-10-17
BloggTournytt
Scroll to Top