The Presidents Cup – Round Two

Blogg

TV: Bunkerkungen slog till igen

PRESIDENTS CUP. Phil Mickelson hade en händelserik dag på banan under andra dagen av Presidents Cup. På sjunde hålet bytte han boll på tee vilket han sedan ångrade då reglerna under Presidents Cup förbjuder detta. Mickelson kom själv på att han kan ha begått ett regelbrott och kontaktade sin kapten som tog upp det med domarna.

Text: Olof Åsgård • 2015-10-09 Uppdaterad 2015-10-09

PRESIDENTS CUP. Phil Mickelson hade en händelserik dag på banan under andra dagen av Presidents Cup.

På sjunde hålet bytte han boll på tee vilket han sedan ångrade då reglerna under Presidents Cup förbjuder detta. Mickelson kom själv på att han kan ha begått ett regelbrott och kontaktade sin kapten som tog upp det med domarna. De bekräftade att Mickelson gjort fel och Mickelson, som återigen bildade par med Zach Johnson, förlorade hålet och sedan ett till på grund av regelbrottet.

– Jag tänkte sätta en hårdare boll i spel så jag kunde nå greenen på två. Tanken slog mig sen att jag hoppas att det inte är one-ball-rule. Men det var det och det är mitt jobb som spelare att veta det, säger Mickelson till touren. 

Mickelson tog revansch på tolfte hålet där han sänkte ett 125 meter långt bunkerslag för eagle. Firma Johnson och Mickelson delade till slut matchen mot Adam Scott och Jason Day.

 


Text: Olof Åsgård • 2015-10-09
BloggTournytt
Scroll to Top