The Presidents Cup – Round One

Blogg

Laga inte det som inte är trasigt

Foto: Getty Images USA:s före detta president George W. Bush är på plats i Sydkorea och var nöjd med amerikanska laget och kaptenen Jay Haas efter första dagens kross. PRESIDENTS CUP. Kaptenen Jay Haas och USA fick en strålande start i Presidents Cup. Amerikanarna vann fyra av fem foursomematcher på torsdagen i övertygande stil. De enda

Text: Olof Åsgård • 2015-10-08 Uppdaterad 2015-10-08
Laga inte det som inte är trasigt
Foto: Getty Images

USA:s före detta president George W. Bush är på plats i Sydkorea och var nöjd med amerikanska laget och kaptenen Jay Haas efter första dagens kross.

PRESIDENTS CUP. Kaptenen Jay Haas och USA fick en strålande start i Presidents Cup. Amerikanarna vann fyra av fem foursomematcher på torsdagen i övertygande stil.

De enda amerikanarna som åkte på en förlust var Patrick Reed och Matt Kuchar. När fredagens bästbollar slår ut är Kuchar och Reed de enda som får vila och Jay Haas byter ut dem mot sin son Bill Haas och Chris Kirk som inte spelade torsdagens foursome. De fyra vinnande paren låter Haas vara och de får spela tillsammans igen.

Det Internationella lagets kapten Nick Price tänker likadant som kollegan Haas. Louis Oosthuizen och Branden Grace som slog Kuchar och Reed spelar ihop igen. Resten av paren bryter Price upp och i morgon spelas bästbollarna enligt följande:

 

Jordan Spieth/Dustin Johnson vs. Louis Oosthuizen/Brendan Grace

J.B Holmes/Bubba Watson vs. Marc Leishman/Steven Bowditch

Phil Mickelson/Zach Johnson vs. Jason Day/Adam Scott

Rickie Fowler/Jimmy Walker vs. Danny Lee/Sangmoon Bae

Chris Kirk/Bill Haas vs. Thongchai Jaidee/Charl Schwartzel

 

Ställning:

USA 4 – 1 Internationella 

 


Text: Olof Åsgård • 2015-10-08
BloggTournytt
Scroll to Top