5de3e88492d69

Artiklar

Drivertest: Callaway Epic Flash

Läs mer om: Svensk Golf säger Callaways tredje modell med Jailbreakteknologin, som stabiliserar träffytan. Själva träffytan är den del som Callaway förändrat mest i Epic Flash-drivarna. Med hjälp av maskininlärning har en superdator tagit fram den optimala träffytan – som ska ge högre bollhastighet än hos föreg.ngarna Epic och Rouge. Här kan du läsa om

Text: Svensk Golf • 2019-03-13 Uppdaterad 2019-12-12
Drivertest: Callaway Epic Flash
Svensk Golf säger

Callaways tredje modell med Jailbreakteknologin, som stabiliserar träffytan. Själva träffytan är den del som Callaway förändrat mest i Epic Flash-drivarna. Med hjälp av maskininlärning har en superdator tagit fram den optimala träffytan – som ska ge högre bollhastighet än hos föreg.ngarna Epic och Rouge.

Här kan du läsa om alla drivers i vårt test!

Panelsnacket

HCP 15–18 “Oavsett var jag träffar så flyger bollen bra. Siffrorna säger ju också att den här presterar allra bäst för mig. Kul!”
HCP 0–5 “Explosiv och distinkt träff. Klart en av de snabbaste och skönaste drivarna i testet.”
HCP 10–15 “Töntigt namn och ful grön färg.” 

För vem?

En driver som genomgående ger bollhastigheter över genomsnittet för testpanelen. När övriga parametrar klaffar är det ett recept för långa drivar. Verkar passa en bred målgrupp även om de som svingar snabbast, har stort behov av spinnreduktion eller bara trivs bättre med ett mer kompakt huvud, sneglar åt Sub Zero-modellen. Utseendet och prislappen är vad som framkallar tveksamhet hos en del.

Så gick årets drivertest till!

Drivertest: Callaway Epic Flash


Text: Svensk Golf • 2019-03-13
ArtiklarCallawayDriversUtrustning
Scroll to Top