Steffo Törnquist ordförande i golfanläggning

Golfentusiasten Steffo Törnquist har gått in som styrelseordförande och delägare i golfanläggning.

Steffo Törnquist ordförande i golfanläggning
Steffo Törnquist blir ny styrelseordförande i Knistad. //Foto: Privat & Knistad
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

TV4-profilen Steffo Törnquist, som regelbundet leder kanalens direktsända morgonprogram på vardagarna, har en stor passion för golf.
Han har tidigare varit konferencier under European Tour-tävlingen Nordea Masters och har skrivit krönikor i såväl Svensk Golf som Golf Digest.

När Steffo Törnquist var med i "Let's Dance" och kompisen Niklas Strömstedt var en av deltagarna i "Så mycket bättre" tog Golf Digest med Thörnquist & Strömstedt ut på golfbanan för en duell.

Nu blir det ännu mer golf för Steffo Törnquist. Han har gått in som delägare och styrelseordförande i Knistad utanför Skövde, anläggningen som har 18 hål och en herrgård på området.
– Steffo är en stor nyhet för hela Knistad med allt vi gör. Han har en bred kompetens kring mat och dryck och underhållning. Sedan är Steffo också en golfentusiast som spelar väldigt mycket golf. Han kommer också in med kompetens och en syn på golfen som är rolig, säger vd Dan Persson till Skaraborgs Allehanda.

Det här är inte första golfstyrelseuppdraget för Steffo Törnquist. Tidigare satt han i styrelsen för Fågelbro G&CC under sex år.


Har du spelat Knistad?
Ja
35
53
Nej