Midnattsgolf på Mallorca

Golfresepodden besöker den populära ön i Medelhavet.

Midnattsgolf på Mallorca
Son Antem är en av 22 golfklubbar på Mallorca. //Foto: Golf Plaisir
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Golfresepodden är Golf Plaisirs podd där programledarna Johan Kullenberg och Anders Pettersson med inbjudna gäster berättar om vad resenären ska göra på och utanför banan i olika destinationer.

I avsnittet om Rom diskuteras huruvida Marco Simone G&CC i den italienska huvudstaden håller måttet för att arrangera Ryder Cup 2022?

I avsnittet om Förenade Arabemiraten ställer Golfresepodden de två emiraten Abu Dhabi och Dubai mot varandra och resonerar kring var den bästa golfen egentligen finns?

Nu har Golfesepodden landat på Mallorca. Den populära ön i Medelhavet har 22 golfklubbar – 14 finns i Palma, sex i den nordöstra delen samt två i norr.
Son Gual är den bäst rankade banan och på Andratx Golf finns Spaniens allra längsta golfhål – det sjätte (par 5) mäter 607 meter från de bakre regionerna.

Golfresepodden fokuserar på golfområdet kring Palma. Det pratas om skaldjursplatåer, prins Albert och prinsessan Birgitta, spel med gipsad arm, nudist- och midnattsgolf, helstekt gris och märkliga likörer och en mängd bra golfbanor och golfresorter.

Här kan du lyssna på avsnittet om Mallorca:


Har du spelat golf på Mallorca?
Ja
14
6
Nej