Happy father and son on a golf course

Artiklar

6 golfiga Fars dag-presenter

På söndag firas Fars dag och vad passar bättre än att ge honom en golfgåva? Här är fem presenter vilken golfare som helst blir glad av!

Text: Jesper Johansson • 2018-11-08 Uppdaterad 2019-12-12
6 golfiga Fars dag-presenter
Åk till Bali och spela golf. Foto: iStock

Greenfee
Bjud pappsen på en golfrunda. Antingen i närheten av er bostad eller kanske till och med utomlands? Rundan behöver ju inte nödvändigtvis spelas i november…

6 golfiga Fars dag-presenter

Golfbollar
Det krävs inte så mycket kreativitet för att komma på den här presenten till en golftokig far. Men likväl är det en strålande present, då bollar har en tendens att försvinna…

6 golfiga Fars dag-presenter

En lektion
Få bort slicen, hitta bollträffen eller finslipa den där snygga punchdrawen. Alla golfare mår bra av en lektion då och då.

Modespecial: Klä dig rätt på golfbanan!

En varm tröja
Om din pappa ofta spelar golf har han alltid användning av en ny golftröja. Köp en varm och skön tröja som han kan ha året runt!

6 golfiga Fars dag-presenter

En ny putter
För den med stor plånbok kan utrustning vara ett bra alternativ för present till farsan. Varför inte köpa en ny putter? En klubba som man kan använda för evigt om den tas hand om (och fungerar…).

Puttern på bilden ovan heter Ping Sigma 2 Fetch. Läs mer om den modellen här.

6 golfiga Fars dag-presenter
Foto: iStock

En Trisslott
Näst efter slips och strumpor är väl Trisslotten den mest klassiska Fars dag-presenten. Men den är ju inte så dum, egentligen. För tänk om han vinner storkovan och därmed kanske kan pensionera sig för att satsa på golfen. Eller så vinner han en lite mindre summa och kan spendera den på en golfresa (med dig).



Text: Jesper Johansson • 2018-11-08
Artiklar19:e hålet
Scroll to Top