Artiklar

Bekräfta din medverkan i Callaway Kings of Distance

Kul att du vill vara med på Callaway Kings of Distance den 12 augusti. För att bekräfta ditt deltagande, läs igenom informationen nedan och fyll sedan i formuläret längre ner på sidan.   • Jag bekräftar att jag kan delta på Callaway Kings of Distance-eventet på Vallda G&CC söndagen den 12 augusti, 2018. Jag kommer

Text: Svensk Golf • 2018-05-07 Uppdaterad 2019-12-12

Kul att du vill vara med på Callaway Kings of Distance den 12 augusti. För att bekräfta ditt deltagande, läs igenom informationen nedan och fyll sedan i formuläret längre ner på sidan.

 

• Jag bekräftar att jag kan delta på Callaway Kings of Distance-eventet på Vallda G&CC söndagen den 12 augusti, 2018.

Jag kommer att vara på plats för registrering klockan 08.30 på:
Vallda Golf & Country Club
Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda
Vägbeskrivning hittas via den här länken.

Håll gärna ett öga på väderprognosen och var kl��dd och rustad för en heldag på golfbanan, glöm inte golfskor & handske! Ta också med DIN EGEN DRIVER till Vallda. Eventet pågår till ungefär klockan 17.30.

 

OBS! För dig som är under 18 år bygger ditt deltagande i eventet den 12 augusti på att du har målsmans tillstånd samt att du har en förälder/annan vuxen med dig till Vallda G&CC den 12:e för att vi ska kunna ta emot dig. När du fyller i formuläret via länken nedan, ange namn på den person som kommer att följa med dig.

 

• Fyll i fälten nedan för att bekräfta ditt deltagande i eventet den 12 augusti.

Här hittar du vår information om hur vi behandlar dina personuppgifter.


Text: Svensk Golf • 2018-05-07
Artiklar
Scroll to Top