Golfskolan - Gör om mig

Sök till nya Gör om mig!

Sliceproblem? Svårt att nå över vattnet? För många treputtar? Svarar du ja på någon av de frågorna tycker vi att du ska ansöka till Gör om mig 2018.

Sök till nya Gör om mig!
Deltagarna i Gör om mig 2017 hade en lyckad säsong. //Foto: Mickael Tannus

Huvudsponsor, Gör om mig.

Sedan Svensk Golf lanserade Gör om mig-konceptet för tre år sedan så har intresset varit stort.
Vår idé att ge deltagarna de bästa förutsättningarna att lyckas med sin golfutveckling har varit en succé hittills och konceptet har plockats upp av såväl klubbar som tränare.

Att investera i regelbundna tränarledda instruktionspass samt få perfekt anpassade klubbor, kläder, skor och bollar har gett resultat. De tolv deltagarna har sänkt sin handicap 25,5 procent i snitt sedan de antogs i Gör om mig.

Partners, Gör om mig.

I tre år har också handicap varit i fokus. Helt enkelt för att det är det enklaste sättet att mäta förbättring. Men till 2018 skruvar vi lite på upplägget. Den underliggande målsättningen är fortfarande att göra deltagarna till bättre golfare, men vi kommer att ta avstamp i att bota tre vanligt förekommande problem.
Därför söker vi i år dig som vill:
(1) Slå längre...
(2) sluta slica, eller...
(3) förbättra närspelet.

Mer digitalt
Tidigare år har deltagarna främst rapporterat om sin golfresa i bloggar. I år kommer vi lägga större fokus på sociala medier och rörligt material på svenskgolf.se. Därför vill vi i år ha din ansökan i form av en kort video.


Här ansöker du till Gör om mig 2018!

 

Så här såg Andreas Karlssons ansökningsfilm ut till Gör om mig 2016:

Jag vill bli en bättre golfare 2018!
Ja
148
5
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!