5de42365db645

Artiklar

Här är Pumas fyra nya skor

Nu lanserar Puma Golf fyra nya skomodeller till kommande säsong.

Text: Jesper Johansson • 2017-12-12 Uppdaterad 2019-12-12

Puma Golf har introducerat en del av sin nya vårkollektion. Skorna för kommande säsong finns för både herr- och damspelare. Linjen ska vara en blandning av teknologi som använts tidigare och en uppdaterad stil för den som vill göra ett avtryck på och av golfbanan.

Skorna använder sig av tekniker som ett DISC-system för att stänga skon, Ignite Foam för komfort och premiummaterial för att hålla länge och sitta bekvämt på foten.

Totalt lanseras fyra modeller. Här är bilder på dem och information om de olika modellernas egenskaper:

Här är Pumas fyra nya skor

Ignite Pwrsport

Skon använder sig av en spiklös sula och är nu ännu mer stabil, bekväm och sofistikerad i stilen, enligt Puma. Tyget är vattentätt och ytterligare stabilitet ska göra det lättare att svinga. Sulan är gjord av “Ignite foam” som ska vara bekväm och samtidigt vara stabil. Skon kommer i fem olika färgkombinationer.

Rekommenderat pris: 1 299 kronor

Här är Pumas fyra nya skor

Grip Fusion

Skon ger en extrem komfort på golfbanan på grund av två mjuka skumlager i sulorna. Yttersulan är skapad för att ha ett extra bra grepp och ska göra att man står stabilt på marken och har balans. Skon kommer i fyra olika färgkombinationer.

Prisuppgift saknas. 

Här är Pumas fyra nya skor

Monolite Cat Woven

Skorna är skapade med ett grovmaskigt tyg för att ge damgolfare ett par skor som andas och därför är mer bekväma. Skorna har en innersula i samma material som yoga-mattor och en yttersula av kolfibergummi. Skon är extremt lätt och kommer i fyra olika färger.

Rekommenderat pris: 599 kronor

Här är Pumas fyra nya skor

Ignite Statement Low

Även den här skon är för damgolfare och har en sportig silhuett och profil. Sulan är gjord av Ignite Foam som ger komfort och stabilitet samt oslagbar instegskomfort, enligt Puma. Skon använder sig av en yttersula som har 39 strategiskt placerade hehagoner för ge friktion åt flera håll. Skon kommer i tre färgkombinationer.

Pris: 999 kronor


Text: Jesper Johansson • 2017-12-12
ArtiklarPuma GolfSkorUtrustning
Scroll to Top