Jesper Parneviks bästa golfguide till Miami

Hur golfresan till Miami blir perfekt? Genom att lyssna på Jesper Parneviks bästa tips.

Jesper Parneviks bästa golfguide till Miami
Jesper Parnevik delar med sig av sina bästa tips i golfstaden Miami. //Foto: Getty Images

Sedan tidigare finns nonstop-flighter till Miami från Köpenhamn och Oslo. Söndagen 29 oktober startar SAS en direktlinje mellan Stockholm-Arlanda och Miami.
Jesper Parnevik bor sedan länge i Florida och tipsar om hur golfresan till Miami blir lyckad.

Vad tycker du om Miami som golfstad?
– Det är en grym golfstad! Först och främst vill man ju såklart spela Doral, bara för att man sett den så mycket på tv och den är precis så häftig som den ser ut. Sedan finns det en väldigt fin bana som heter The Links i Key Biscance, där jag vunnit Dixie Amatueur en gång, jag tror det var 1986. Det finns förstås massor av andra banor i och runt Miami men ska du lira två är det mina bästa tips.

Utanför golfen – vad får man inte missa under ett besök i Miami?
– Vill man ha nattklubbar finns det förstås hur mycket som helst. Jag tycker väl inte att det är så himla skoj längre men det finns nog inte många ställen som är bättre för hotellbarhoppning. Ta en promenad längs South Beach en kväll och testa de olika poolbarerna på lyxhotell som Delano, W och kanske framförallt Setai där inredningen är helt fantastisk. Ska man bo i Miami kan det däremot vara värt att ta in på fastlandet istället, där priserna är bättre. Vi brukar ta in på Mondrian, därifrån har man den bästa solnedgången i hela stan.
– Och har man aldrig sett en NFL-match är det alltid magisk stämning på Miami Dolphins matcher. Det är den perfekta blandningen av idrottsevenemang och konsert.

Jag har spelat golf i Miami!
Ja
24
30
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.