5de42c0cd7450

Artiklar

QUIZ: Vinn en lyxresa till tourfinalen i Dubai!

Business class till och från Dubai. Fyra nätter på femstjärniga lyxhotellet Atlantis samt två VIP-biljetter till DP World Tour Championship. Allt det här har du chansen att vinna genom att vara med i svenskgolf.se/wp:s tävling som arrangeras i samarbete med Emirates och Jumeirah Golf Estates.

Text: Jesper Johansson • 2017-10-18 Uppdaterad 2019-12-12
QUIZ: Vinn en lyxresa till tourfinalen i Dubai!

16-19 november spelas European Tours säsongsfinal i Dubai. Vill du uppleva den på plats och se Henrik Stenson, Alex Norén och de andra stjärnorna spela live?
Nu har du chansen.

Emirates och Jumeirah Golf Estates (där golftävlingen DP World Tour Championship anordnas) erbjuder en unik läsartävling till svenskgolf.se/wp:s läsare.

QUIZ: Vinn en lyxresa till tourfinalen i Dubai!

En vinnare får flygbiljetter för två personer i Emirates Airlines business class tur-och-retur till Dubai, fyra nätter på femstjärniga lyxhotellet Atlantis samt två VIP-biljetter till Emirates egna svit under lördagens och söndagens finalspel på Jumeriah Golf Estates.

QUIZ: Vinn en lyxresa till tourfinalen i Dubai!
Du färdas till och från Dubai i Emirates business class. Foto: Emirates

Det här vinner du

– Två flygbiljetter t&r med Emirates business class.
– Fyra nätter på femstjärniga hotellet Atlantis för två personer.
– Två VIP-biljetter under lördags- och söndagsvarvet av DP World Tour Championship.

Det är Jumeriah Golf Estates som bjuder dig och en vän på boendet under vistelsen. Längst ut på den konstgjorda palmen är Hotel Atlantis beläget där du tillbringar dina nätter när du väl är i Dubai. Hotellet har Mellanösterns största vattenland och bland annat 22 barer och restauranger. Med havet precis utanför hotellet finns det här en chans att koppla av med sol och bad när du inte befinner dig på vackra Jumeriah Golf Estates Earth Course.

Och som om inte hotellnätterna är nog med lyx får tävlingens vinnare och en vän dessutom flyga till och från Dubai i business class med Emirates. Njut av en sex timmar lång resa med god mat, exklusiva viner, bekväma säten och underhållning i världsklass. Emirates har utsetts till världens bästa flygbolag både 2016 och 2017.
Väl på plats är det en underbar upplevelse på golfbanan som väntar, då biljetterna till tävlingen är de bästa som går att hitta.

QUIZ: Vinn en lyxresa till tourfinalen i Dubai!
I priset ingår VIP-biljetter till Race to Dubai-finalen. Se stjärnorna från bästa plats! Foto: Emirates

Hur gör du då för att vinna?
Enkelt!

Svara på de tre frågorna nedan och skriv en motivering varför just du och en vän bör få förgylla hösten med en resa till Dubai!

För att kunna vara med och tävla måste du vara äldre än 21 år och lämna in bidraget senast 29 oktober 2017, 23.59. 
Genom att delta i tävlingen tackar du också ja till att motta nyheter och uppdateringar på kampanjerbjudanden från Emirates. 

Svara på frågorna nedan för att ha en chans att vinna!


Text: Jesper Johansson • 2017-10-18
Artiklar
Scroll to Top