44 poäng och ny Gör om mig-sänkning

Det går bra för deltagarna i Svensk Golfs projekt Gör om mig. Ännu en handicapsänkning har noterats.

Gör om mig är Svensk Golfs projekt där fyra helt vanliga golfare får de allra bästa förutsättningarna för att lyfta sitt spel.
De utrustas med skräddarsydda verktyg från Golfstore och tilldelas en personlig tränare bestående av Golfskolans instruktörer.
Sedan skildrar deltagarna sin utveckling i bloggar på Svenskgolf.se

Redan i juli nådde Henrik Quist sitt uppsatta mål – handicap 18.
Anders Bergqvist noterade i slutet av augusti två sänkningar i rad och är snart singelhandicappare.

Emma Jofvéus, som siktar mot handicap 18, har arbetat stenhårt tillsammans med sin tränare Fredrik Tillgren och på rangen har hon utvecklats enormt. De har även spelat en hel del tillsammans vilket har gett Jofvéus en större förståelse för spelet. Men framgångarna på banan har uteblivit fram till i lördags då det lossnade rejält för Emma Jofvéus som slog till med en rond med 44 poäng.

– Hon har lagt ned ett enormt jobb. Vi har sett en stor utveckling på träning men Emma har inte riktigt fått ihop delarna till en helhet ute på banan och det har givetvis varit väldigt frustrerande för henne. Därför var det så himla kul att få det där samtalet där hon berättade om sin runda. Nu ska vi bara fortsätta jobba på den inslagna vägen så kommer resultaten fortsätta komma, säger Fredrik Tillgren. 

"Låt mig presentera Emma Jofveus med…*trumvirvel*…. 21,8 i handikapp, tadaa!!! Det är såklart svårt att förklara glädje i ord men OMG så glad jag är!"

Så skriver Emma Jofvéus i sin blogg som du hittar här.

Jag har också sänkt mig i år!
Ja
181
89
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!