5de43d586e7c8

Artiklar

Succétävlingen Svensk Golf Garmin Tour är tillbaka

Sugen att tävla tillsammans med kompisarna i sommar? Var då med i Svensk Golf Garmin Tour.

Text: CM Hellsten • 2017-06-13 Uppdaterad 2017-06-13

Svensk Golfs motto är att inspirera dig till bättre golf. Det var ledordet när vi 2016 tog fram ett nytt tävlingskoncept som spänner över hela säsongen och från Norrland till Götaland. Resultatet blev tio golfpartyn med många deltagare och glad, avslappnad stämning runt om i Sverige när 450 lag deltog i kvaltävlingarna. 

Sen följde en nervfylld semifinal på läckra Ekerum Resort Öland och slutligen en fängslande finalresa till ett soligt Grekland – där återstående fyra lagen gjorde upp om segern i tourens premiärupplaga.

Ett osannolikt drama avgjorde Svensk Golf Dormy Tour på Ekerum

Nu är tävlingsserien tillbaka. Svensk Golf Garmin Tour 2017 startade på Öjestrand GC söder om Sundsvall. Nästa stopp blir på skånska Bjäre GK 18 juni.
Efter tio turneringar runt om i landet väntar en semifinal på Ekerum Resort Öland 8-9 september där de fyra främsta lagen kvalificerar sig för finalen på marockanska Mazagan senare under hösten.

Spelformen är Texas scramble i fyrmannalag.
– Så samla polarna, bocka av en dag i kalendern på någon av tävlingsdatumen och gör dig redo för sommarens bästa golffest. Förhoppningsvis får vi möta båda nya och bekanta ansikten vid årets deltävlingar, säger Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

 

Hela spelprogrammet hittar du här.


Text: CM Hellsten • 2017-06-13
Artiklar
Scroll to Top