Därför höjer C More Golf priset – med 50 procent

C More Golf höjer priset från 99 kronor i månaden till 149.

Därför höjer C More Golf priset – med 50 procent
Tommy Billberg och Wilhelm Schauman är två av kommentatorerna vi ser i C More Golfs studio. //Foto: Annika Af Klercker.

C More Golf har sedan starten kostat golftokiga abonnenter 99 kronor. Men nu har man höjt priset – med 50 procent. Anledningen är att man från början ansett att det är vad tjänsten är värd, men att man ville bevisa för så många tittare som möjligt att det är värt pengarna att fortsätta abonnera på golfpaketet.
– Nu har vi lyckats med det och tiden är kommen att ta ut ett riktigare pris. Med det sagt är det i slutändan våra kunder som avgör vad tjänsten är värd. Signalerna vi fått hittills, en dryg vecka efter prisändringen, är att 149 kronor är ett rimligt pris, säger Johan Gustafsson, nordisk kommunnikationschef på C More till Svenskgolf.se.

Det finns inga ytterligare prishöjningar planerade, och enligt Johan Gustafsson har C More Golfs sändningar mottagits väl av tittarna.
– Men vi lär oss hela tiden nya saker och siktar alltid på att nästa sändning ska vara bättre än den föregående. Min bild är att mottagande har varit fantastiskt. 

Innan C More började sända PGA Tour hade Viasat rättigheterna till samtliga stora golftourer på både herr- och damsidan. Men det är inget problem, enligt Gustafsson:
– Nej, i synnerhet inte eftersom vi erbjuder ett rent golfpaket till skillnad från andra tjänster. Men däremot förstår jag att man som konsument hellre skulle ha allt samlat på en streamingtjänst eller kanal.
– Vill man se positivt på det så erbjuder både vi och Viasat vassa sändningar och triggar hela tiden varandra att bli bättre – det finns ingen möjlighet att luta sig tillbaka. 

C More har rättigheterna att sända PGA Tour till och med 2021.

Är 149 kronor för mycket?
Ja
1442
154
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!