Golftjejer! Rivstarta säsongen med Golfskolan i maj

Häng med till Göteborg när Svensk Golf Superstart anordnar golfskola – enbart för tjejer.

Golftjejer! Rivstarta säsongen med Golfskolan i maj
Golfskolans Sofia Edman och Linda Lindell finns med i Göteborg under Svensk Golf Superstart för kvinnor. //Foto: Karl Nordlund

Den kommande helgen går det första svenska Superstart-eventet av stapeln. Då får ett 50-tal golfare en rivstart på säsongen med högkvalitativ golfträning, spel och spa på Hooks Herrgård. 

Men misströsta inte, vi har fler liknande event på gång. 14–16 maj kommer Svensk Golf Superstart till St Jörgen Park utanför Göteborg och ordnar golfskola – denna gång enbart för tjejer. 

Där har du chansen att få tränas av Golfskolans rutinerade tränare Marlene Hedblom, Linda Lindell, Caroline Condrup och Sofia Edman. 

Vi garanterar en massa skratt och golf som genomsyras av god och härlig stämning under hela evenemanget.

Vem borde åka till Superstart Tjej på St Jörgen?
– Alla kvinnor som spelar golf och oavsett på vilken nivå, tycker jag. Vi går igenom alla delar i spelet och delar in grupperna efter spelstandard så vi kan anpassa oss och lägga nivån rätt, säger Linda Lindell. 

Vad är det bästa med upplägget?
– Att vi fyra tränare har breda kunskaper och att vi arbetar på olika sätt. Det gör att det blir intensiv och mångsidig golfträning där alla deltagare kommer kunna utvecklas, säger Linda Lindell. 

– Eventet är alltid fyllt med inspiration och glädje. Sen är det bra att träningen kompletteras med spel och blandas med goda middagar och avkoppling på St Jörgens utmärkta spa. Kan det bli bättre?, säger Sofia Edman.

Vad händer på kvällarna?
– Efter passen och golfen andas vi ut i bubbelpoolen. Före middagen har redaktionen alltid något spännande på gång med oss tränare. Det brukar vara uppskattat bland deltagarna och under middagen blir det oftast mycket prat om golf och erfarenhetsutbyte, säger Sofia Edman.

Vad tycker du om St Jörgen som anläggning?
– Trevlig anläggning med lite av allt. Utmärkta träningsområden, bra boende, spa och en relativt lättspelad bana som passar alla, säger Linda Lindell.

Vill du veta mer? Läs här!

Allt detta ingår:

Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet.
Tre rundor på Sankt Jörgen Golf.
– Avslutningstävling (valfri medverkan, annars vanligt spel).
– Fria rangebollar.
Två övernattningar i dubbelrum inklusive frukostbuffé.
– Tre luncher.
– Två trerättersmiddagar exklusive dryck.
SPA ingår under hela vistelsen.

Jag vill vara med!
Ja
10
6
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!