Golfarens drömresa: Se Stensons titelförsvar i The Open

Henrik Stenson ska försvara The Claret Jug i sommar. Du kan bli en av dem som ser The Open på plats.

Golfarens drömresa: Se Stensons titelförsvar i The Open
Henrik Stenson med The Claret Jug i omklädningsrummet efter triumfen på Royal Troon. //Foto: Getty Images

Förra sommaren skrev Henrik Stenson historia och blev Sveriges förste majorvinnare på herrsidan när han vann The Open på Royal Troon efter en magisk duell med Phil Mickelson.
20-23 juli ska Henrik Stenson försöka försvara sin titel.

Nu kan du boka en golfresa till England med eget spel på bland annat en annan Open-bana och sedan följa söndagens avslutande majorrond på Royal Birkdale.
Det är svenska Golf Digest som i samarbete med Out of Bounds arrangerar resan.
– Årets givna höjdpunkt i resekalendern! Jag har haft turen att besöka flera majortävlingar i jobbet genom åren och i min bok finns det ingen som kan matcha The Open. Det är något med stämningen, historiken och spelplatserna som gör just den tävlingen väldigt läcker. Men inte nog med att alla resenärer kommer att få följa finaldagen av The Open från första parkett på Royal Birkdale, dagen efter är starttider bokade på anrika Royal Lytham & St Annes, där alla får chansen att testa sitt spel på en klassisk värdbana för The Open, säger Golf Digets nuvarande chefredaktör som under våren tar över som chefredaktör för Svensk Golf.

Så här ser drömresan ut: 
20 juli: Avresa från Stockholm och Köpenhamn till Manchester. Transfer till kuststaden Lytham, fem mil norr om Royal Birkdale, där vi checkar in på The Glendower Hotel.

21 juli: Frukost på hotellet och därefter transfer till Fairhaven GC. Transport till hotellet efteråt och fri tid för egna aktiviteter, får vi föreslå att kolla på fredagsronden från Birkdale i hotellbaren?

22 juli: Moving day i The Open och för att insupa linkskänslan fullt ut beger vi oss till häftiga West Lancashire GC efter frukost för en trevlig lördagsrond. Därefter transport tillbaka till hotellet.

23 juli: Frukost och avresa till The Open Championship på Royal Birkdale, där vi följer vi spänningen på plats under hela finaldagen. Lyckas Stenson försvara titeln? Har möjligen Tiger Woods ytterligare en Open-seger i kroppen? Här får vi alla svar från första parkett! Gemensam transport tillbaka till hotellet efteråt.

24 juli: Inspirerade av söndagens spel på Royal Birkdale får vi chansen att testa våra egna förmågor på en klassisk Open-bana. På Royal Lytham & St Annes följer vi i stora mästares fotspår, från Bobby Jones till Gary Player och Seve Ballesteros. Det här blir garanterat en riktigt minnesvärd rond. Efter avslutat spel blir det transfer till flygplatsen i Manchester för hemfärd.

Pris från: 16 995 SEK/person i dubbelrum.

För mer info läs här.

Jag vill åka med!
Ja
12
1
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!