Så gick det sedan för Gör om mig-deltagarna

Vi kollade upp hur säsongen 2016 gick för fjolårets deltagare i Gör om mig.

Så gick det sedan för Gör om mig-deltagarna
Katarina Elisson, Mattias Hademalm, Mats Stavmyr och Ewa Nyström var med i Gör om mig 2015. //Foto: Josefina Norman

TRYGG PÅ TEE 2015

Ewa Nyström: "Jag har bara spelat drygt tio gånger i år på grund av sjukdom. Jag slår betydligt längre, men har fortfarande problem med att bollen drar höger. Vet i alla fall vad jag gör för fel och försöker träna på att komma inifrån och ut. Jag är fortfarande glad för det lilla och njuter varje gång jag är på banan."

HCP vid slutet av Gör om mig: 34,9.

HCP idag: 34,2.

 

DRÖMMEN OM SCRATCH 2015

Katarina Elisson: "Jag har fortsatt med att ta lektioner ungefär en gång i månaden. Det har inte blivit lika mycket golfträning som förra året, istället har jag styrketränat mer. Det vi jobbade på 2015 börjar sätta sig, men det finns en hel del kvar att göra. Har tävlat på seniortouren och känner att jag blivit stabilare på min handicap, som lägst har varit nere på 4,5."

HCP vid slutet av Gör om mig: 5,0.

HCP idag: 5,1.

 

JAKTEN PÅ SINGEL 2015

Mats Stavmyr: "Det här har varit mitt roligaste golfår någonsin, trots att jag var med i GOM under 2015. Men i år har verkligen förändringarna satt sig. Inlärningen och tekniken jag fått genom "Hempa" har gett långsiktig effekt. Jag har inte tränat med någon pro under säsongen utan valt att hålla kvar känslan från Hempas instruktioner, och filmar för egen analys."

HCP vid slutet av Gör om mig: 13,2.

HCP idag: 12,5.

 

MOT HANDICAP 18 2015

Mattias Hademalm: "Jag har spelat väldigt lite i år på grund av familjeskäl. Men just därför märker jag att känslan ändå finns kvar efter ett månadslångt uppehåll, tack var den grundträning jag lade ner under förra året. Trots att det inte blivit så mycket spel har jag ändå kunnat sänka mig och legat stabilt runt min nya handicap."

HCP vid slutet av Gör om mig: 14,1.

HCP idag: 11,0.

Jag vill vara med i Gör om mig 2017!
Ja
10
0
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!