5de4646d7a6e0

Artiklar

Spana in bilen som alla golfnördar vill ha

Är du en riktigt golfnörd som väljer bil efter hur många golfbagar som går in i bagageutrymmet? Då kan det här vara bilen för dig!

Text: Erik Hallberg • 2016-08-25 Uppdaterad 2016-08-25

Gert Johansson är pensionär och flitig golfare. När han tröttnat på att klubborna rullade runt i bakluckan hörde han av sig till Work System, ett företag som bygger inredningar till transportbilar.

– Vanligtvis handlar det om hantverkare som vill bygga om sina bilar så det är klart att det var lite annorlunda när Gert hörde av sig och ville att vi skulle optimera hans bil för att packa golfprylar, säger Johan Hansson, försäljningsansvarig på Work System.

– Eftersom många av oss på firman spelar golf tyckte vi att det kunde vara roligt att se vad vi kunde göra. Vi har byggt den som en konceptbil så att man ska kunna lasta bagar och alla golfgrejer man behöver, fortsätter Hansson.

Trots att Gert är en mycket nöjd kund tror inte Johan Hanson att beställningarna på liknande bilar kommer öka dramatiskt.

– Det här är ju en väldigt speciell grej som passar bäst om man lägger nästan all sin tid på att spela golf men vi hoppas ju att Henrik Stenson hör av sig snart och ber om något liknande, säger Hanson med ett skratt.

Se bilderna på den speciella bilen nedan: 

Det är ett upphöjt golv där det finns utdragbara lådor, en i sidodören och en där bak där han har bollar, skor och lite andra tillbehör.

Vänster bak har han som en större släde han kan dra ut där han har sina bagar och klubbor

Sen har han en klädhållare plus lite andra funktioner också

Spana in bilen som alla golfnördar vill ha
“Det är ett upphöjt golv där det finns utdragbara lådor, en i sidodörren och en där bak där han har bollar, skor och lite andra tillbehör.”
Spana in bilen som alla golfnördar vill ha
Den utdragbara bakre lådan med diverse tillbehör.
Spana in bilen som alla golfnördar vill ha
Spana in bilen som alla golfnördar vill ha
Bagageutrymmet sett från sidodörren.
Spana in bilen som alla golfnördar vill ha
Vänster bak finns en “släde” som går att dra ut, här förvaras både bagar och klubbor.

Golfbilen som tar dig tillbaka till framtiden


Text: Erik Hallberg • 2016-08-25
Artiklar19:e håletUtrustning
Scroll to Top