5de4691a56ee3

Artiklar

Svensk Golf Dormy Tour rullar vidare

Än finns chansen att vinna finalplatser i Grekland för dig och ditt scramblelag. Tre deltävlingar återstår innan semifinalen på Öland.

Text: Jesper Johansson • 2016-07-27 Uppdaterad 2016-07-27

Svensk Golf Dormy Tour fortsätter och än finns chansen att få spela final i Grekland. På Askersunds GK tävlade totalt 60 lag i scramble-tävlingen, och två tog sig vidare till nästa steg i jakten på Greklandsresan.

Matthias Nordvall var med i ett av vinnarlagen under tävlingen, och han trivdes ute på banan.

– Jag tror att vår lagkänsla gjorde att vi kom långt i dag. Vi alla känner varandra sedan långt tillbaka och vi känner oss trygga med varandra och blir inte stressade av att vi måste prestera, sa Nordvall efter rundan.

 Vinsten på Askersund innebär att laget nu får åka till Ekerum Resort för att tävla om fyra finalplatser i Grekland. Matthias Nordvall menar att de inte har något att förlora.

– Det känns helt overkligt. Den här segern kom som en överraskning så vi är glada för den vinsten. Nu åker vi till semifinalen i hopp om att ha en kul och trevlig dag!

Än finns det tävlingar kvar att tävla i. 31 juli spelas svensk Golf Dormy Tour på Gränna GK, helgen efter är det Söderby GK utanför Uppsala som är värd för tävlingen. Sista chansen att vara med är på Elisefarm GK i början av september. Semifinalen på Öland spelas i mitten av september och de fyra lagen som kvalar in till finalen får åka till Grekland i november. Tävlingen spelas på fina Costa Navarino.

Vill du veta mer? Här kan du läsa allt om Sveriges roligaste tävling!


Text: Jesper Johansson • 2016-07-27
Artiklar
Scroll to Top