Är det här den lyxigaste golfbilen någonsin?

Trött på att släpa på klubborna? Nu har Mercedes-Benz Style tagit fram en golfbil som gör golfrundan betydligt bekvämare.

Är det här den lyxigaste golfbilen någonsin?
Mercedes Benz har gjort en golfbil som är av det lyxigare slaget. //Foto: Mercedes Benz

Det är ett ständigt flöde av ny golfutrustning som kommer ut på marknaden. Drivers som ska gå längre och rakare, putters som oftare ska gå i hål.

Men golfbilar har nästan alltid varit snarlika.

Fram till nu.

Mercedes-Benz Style har tagit fram en lyxigare variant.

Enligt Carscoops har golfbilen LED-lyktor, en uppvärmd vindruta, ett tak i kolfiber och en "spoiler" som också fungerar som hållare för golfbagarna.

Sätet är gjort i läder och har ett dolt kylfack under. En tio tum stor touchscreen på instrumentbrädan hjälper dig att ställa in fordonets funktioner, visar banans layout, har ett elektroniskt scorekort och visar väderleksrapporten. Det finns också högtalare som man via sin smartphone kan spela valfri musik för att göra spelet mer avslappnat.

Batteriet blir fulladdat på sex timmar och räcker i 80 kilometer. Den går som snabbast 30 kilometer i timmen, men den kan också bära mer än sin egen vikt.

Än så länge finns det bara ett fåtal prototyper, då Garia vill få feedback innan de börjar producera den lyxiga golfbilen för allmänheten.

Snart finns det inga ursäkter kvar!
Ja
44
6
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.