5de46e9230e31

Artiklar

Nytt golfprogram på C More

I höst startar ett nytt eget program på C More. Kjell Enhager möter golfprofiler i programmet som troligen får en viss idrottspsykologisk prägel.

Text: Martin Strömberg • 2016-06-24 Uppdaterad 2016-06-24

Som ett komplement till golfsändningarna från PGA-touren kommer i höst ett helt nytt program där den kända idrottspsykologen och föreläsaren Kjell Enhager kommer att möta svenska och utländska golfprofiler som får dela med sig av sina erfarenheter.

Här kan ni läsa om C Mores egen syn på sin golfsatsning.

– Som ett naturligt steg i vår golfsatsning kan vi äntligen presentera vårt första egna golfprogram, utöver våra studiosändningar. Enhager möter ger oss en inblick i flera framgångsrika profilers karriärer samtidigt som vi får nycklarna till golfens hemligheter. Kjell har jobbat med de allra bästa och har en bevisad förmåga att med små medel hjälpa sina klienter att uppnå fantastiska resultat, säger Johan Cederqvist, programchef Sport, C More och TV4-Gruppen.

Kjell Enhager har en lång och gedigen golfbakgrund som bland annat duktig spelare, coach åt förre världsettan Nick Faldo samt föreläsare i diverse olika sammanhang.

Bland gästerna i programmet som startar någon gång i höst finns bland andra Solheim Cup-spelarna och kaptenerna Carin Koch och Catrin Nilsmark, Fanny Sunesson och Annika Sörenstam. 

 


Text: Martin Strömberg • 2016-06-24
Artiklar
Scroll to Top