Tävla mot Danny Willett – genom mobilen
Danny Willett är ambassadör för appen Pin Seekerz. Nu kommer du kunna tävla mot honom och resten av Europa genom mobilen. // Foto: Getty Images / David Cannon

Tävla mot Danny Willett – genom mobilen

Pin Seekerz och Callaway samarbetar för att skapa Europas bästa golfliga.

Pin Seekerz är en app till smartphones och nu har de valt att samarbeta med Callaway för att göra golfen roligare. Med hjälp av appen ska man kunna tävla mot spelare från hela Europa, samtidigt som Callaway står för prisbordet.

Alla som laddar ner appen har en chans att vinna fina priser samtidigt som man via en leaderboard ser hur man ligger till mot spelare från hela Europa. Callaway kommer att dela ut flera fina priser. Bland annat kommer nya XR 16-drivern att finnas tillgänglig. Den som är den slutgiltiga vinnaren av tävlingen får ett helt nytt skräddarsytt set från Callaway.

För att undvika fusk har Pin Seekerz försäkrat att den inbyggda GPS-funktionen gör att vissa spelare som är misstänkt skickliga kommer att granskas.

Danny Willett, som är rankad elva i världen, är ambassadör för appen och han tycker att det här är ett roligt initiativ:

– Den här appen är precis vad golfen behöver och kommer få fler ungdomar att börja spela, säger Danny Willett.

Tävlingen pågår mellan 14 mars och 5 juni.

Tryck på bilden för att se den i maximal storlek.

Använder du dig av appar när du spelar golf?

Rolig grej!
Ja
36
13
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Relaterade artiklar

 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Idag
  Världsettan om Engström: ”Mitt råd är att...”
  • Här är de hetaste bollarna i Women's British Open
   Nio svenska spelare kommer till start i årets näst sista major, Ricoh Women's British Open. Tävlingen avgörs på Woburn GC och här hittar du de viktigaste grupperna att hålla koll på.
  • Henderson trivs med hektiskt schema
   Världstvåan Brooke Henderson har haft ett hektiskt 2016. Inför Ricoh British Womens Open har kanadensiskan tävlat tio veckor i rad, vilket är något hon trivs med.
  • Rory McIlroy vill vinna en major per år
   Nordirländaren Rory McIlroy slutade femma i The Open för två veckor sedan. Nu är det dags för hans sista chans att vinna en major i år, vilket han har siktet inställt på.
  Igår
  14-åringens makalösa handicapsänkning
  • Så sänds helgens majors
   Se till att skippa middagen hos dina bekanta i helgen. Det visas nämligen golf i världsklass på TV!
  • Försenad Resort ska påbörjas igen
   500 villor och två golfbanor var tänkta att byggas. Men Traryd Golf Resort fick ekonomiska problem och lades på is. Nu är dock projektet påbörjat igen.
  • Brobergs största utmaning: ”Spelet mot mig själv”
   Kristoffer Broberg gör sin första start i PGA Championship. Och målsättningen är att njuta av varje minut. "Man slår inte bra slag hela tiden", säger han.
  • Så kan Dustin Johnson bli världsetta i helgen
   Regerande PGA Championship-mästaren Jason Day är just nu världsetta. Men precis bakom honom finns amerikanen Dustin Johnson – som kan ta över titeln som världens bäste golfare i helgen.
  • Spana in Stensons nya OS-bag
   OS i Rio de Janeiro närmar sig med stormsteg. Med mindre än två veckor kvar till spelen visar Henrik Stenson upp sin OS-bag i svenska färger.