Nu släpps nya Golf Digest
Alex Norén pryder nya Golf Digests första omslag. Tidningen finns nu att köpa i butik.

Nu släpps nya Golf Digest

1 mars hittar du årets golfnyhet i tidningshyllorna. Då är det nypremiär för svenska Golf Digest.

Svenskgolf.se har tidigare berättat om att Egmont Publishing under hösten och vintern gjort om Golf Digest.

Ambitionen har varit att vässa det redaktionella innehållet och paketera tidningen i en mer exklusiv form med ett bättre papper och en mer tilltalande layout.

Nu har det första numret nått prenumeranterna och från tisdag 1 mars hittas det i butik.

 "Vilket förstås är ett skönt kvitto"

– Det känns spännande. Jag har redan fått många meddelanden från prenumeranter som läst tidningen och uppskattat de förändringar vi har gjort, vilket förstås är ett skönt kvitto på att den form och det lite nördigare tilltal vi strävat efter verkar gå hem, säger Golf Digests nya chefredaktör Oskar Åsgård.

Vad kan vi läsa om i premiärnumret då?

– Det finns många godbitar. Läsarna får möta tv-studioproffset Ola Wenström under en härlig säsongspremiär på Falsterbo, ta del av den omfattande guiden där årets bästa drivers, fairwaywoods och hybrider har testats och betygsatts och så är det ju premiär för nya Närspelsakademin.

 "I första numret berättar de allt du behöver veta för att slå riktigt bra chippar"

I Närspelsakademin finns Viktor Gustavsson med. Golf Digest har alltså värvat Sveriges hetaste tränare från Svensk Golf  berätta!

– Vi har faktiskt värvat två av Sveriges hetaste tränare, eftersom vi även lockat över Matz Evensson från Svensk Golf. Det är väldigt roligt att två så erfarna och kunniga tränare ville följa med på den här nya spännande resan. Vi gav dem uppdraget att verkligen grotta ner sig i närspelet och bygga en lektionsserie som både förklarar hur och varför för läsarna. Jag kan redan nu säga att resultatet blivit riktigt bra. I första numret berättar de allt du behöver veta för att slå riktigt bra chippar i år, säger Åsgård.

 "Ett sällsynt besök på Augusta National när en svensk hackare fick chansen att spela banan"

Vilka andra reportage vill du lyfta fram?

– Apropå Gustavsson så får läsarna en unik inblick i en av hans spännande arbetsdagar på Europatouren där han coachar svenska toppspelare som Alex Norén, Kristoffer Broberg och Rikard Karlberg. Och så bjuder vi också på ett sällsynt besök på Augusta National när en svensk hackare fick chansen att spela banan. 

Vad kostar tidningen?

– 99 kronor kostar den nu. En prishöjning som motiveras av att det är ungefär 30 procent mer läsning i varje nummer nu jämfört med tidigare.

Kul! Jag ska köpa nya numret!
Ja
24
30
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!