Tiger Woods liv blir en bok
Tiger Woods liv ska bli en bok. Foto: GettyImages

Tiger Woods liv blir en bok

Tiger Woods är den bäste golfaren i modern tid. Och snart kommer hans biografi.

Tiger Woods har förändrat golfen på många sätt men han har också haft ett händelserikt liv vid sidan av banan. Nu har förlaget Simon & Schuster bekräftat att ett arbete pågår för att göra en biografi om den levande legenden.

Enligt ett pressmeddelande ska författarna Jeff Benedict och Armen Keteyian redan gjort mer än 100 intervjuer med "en hel del olika typer av människor från Tiger Woods liv" – men Tiger Woods själv är inte en av dem.

– Författarna har pratat med Tiger Woods agenter om projektet och har berättat för dem om projektet, säger Cary Goldstein som är talesperson för Simon Schuster till Golf.com

– Vid rätt tillfälle kommer de att fråga honom om en intervju.

Anledningen till att man skriver boken är förutom det historiskt och meritmässigt uppenbara att berätta om vem Tiger Woods egentligen är. En bild som enligt förlaget inte kommit ut i media.

– Tiger Woods är den bäste golfaren, och vissa skulle också säga bäste atleten, i modern tid. Han har ett inflytande över hela världen. Men, han är trots det väldigt missförstådd. Mycket av hans familjehistoria och hans personlighet har haft varit dold för allmänheten. Vårt mål är att komma bakom fasaden och avslöja en bild av en människa som är en verklig, om än motvillig, amerikansk idol, säger Cary Goldstein.

Boken har än så länge ingen titel eller något utgivningsdatum.

 

Så här såg det ut när Tiger Woods debuterade på PGA tour.

Och här är ett klipp med några av Tiger Woods absolut bästa slag:

Den boken kan bli väldigt intressant!
Ja
24
1
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!