Efter kritiken: Rory är med i topp
Rory McIlroy fick i veckan kritik för hur han tränar. Men om man ser till resultaten passar det honom utmärkt. Foto: GettyImages

Efter kritiken: Rory är med i topp

Rory McIlroy har i veckan fått kritik för sin träning. Men det verkar inte ha påverkat världstrean.

Rory McIlroy gjorde under torsdagen årsdebut på PGA Tour med stor framgång. På den erkänt svårspelade Riviera i utkanten av Los Angeles gick världstrean runt på –4 och ligger därmed delad femma.

Detta trots att uppladdningen inte har varit optimal. Golf Channels expert, Brandel Chamblee, sa att han var oroad för att Rory McIlroy tränar för hårt och att risken finns att han går sönder, precis som Tiger Woods.

Världstrean svarade med en video:

Presskonferenserna de kommande dagarna bestod till stor del av frågor kring videon och hans träningsmetoder. Men Rory McIlroy hävdar att ryggen tar mer skada av en golfsving än vad den gör av styrketräning.

Rory McIlroy fick höra både det ena och det andra om vad som var rätt eller fel. Men en person stod på hans sida, nämligen Gary Player.

Men Rory verkar inte riktigt släppa det hela.

Vid presskonferensen inför Northern Trust Open visade han lite mer bett när han fick frågan om "han gjort några squats" i dag?

Kolla in svaret här:

Och hur är känslan att slå en drive på 290 meter?

Rory's interview game is in mid-season form. :smirk:

Publicerat av PGA TOUR den 18 februari 2016
Styrketränar du?
Ja
89
30
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!