Häng med Golfskolan till Hooks Herrgård

Häng med Golfskolan till Hooks Herrgård

Succén kommer tillbaka i april. Golfskolan ser till att du får en Superstart på säsongen.

Så här såg det ut på rangen under senaste Superstart på Hook.

Nu är Svensk Golfs Superstart Sverige inne på sitt tredje år och vi återvänder till härliga Hooks Herrgård för att återigen ge er möjligheten att få en riktigt bra start på 2016 års golfsäsong.

17-19 april är det dags. 

Golfskolans tränare kommer att gå igenom spelets alla delar och se till att ni känner er trygga inför nästa säsong.

Men för att verkligen återhämta er mellan dagarna och se till att energinivån hålls uppe, kommer vi i år även att inkludera tillgång till Hooks Herrgårds fantastiska spa-avdelning.

Miljön, maten och stämningen är något vi alltid ser fram emot på Hooks Herrgård och vi hoppas att ni vill vara med och dela upplevelsen med oss. Passa på att ge er själva en bra golfgrund att stå på inför 2016.

Eddy Eriksson finns med bland tränarna i Superstart.

HÄR ÄR DINA TRÄNARE:

MARLENE HEDBLOM. Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa din puttning inför säsongen.

EDDY ERIKSSON. Populär tränare på Hooks GK och tidigare med i Svensk Golfs Golfskolan. Tar hand om ditt närspel och din puttning och kan få dig att spara många värdefulla slag på och runt greenerna.

FREDRIK TILLGREN. Tränare på Falken­bergs GK sedan många år tillbaka och har blivit en viktig tränarprofil i västra Sverige. Han har själv en bakgrund som spelare, och har många centrala utbildningar i både PGA:s och TPI:s regi.

CAROLINE CONDRUP. Tränare på en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, Barsebäck G&CC. Caroline kommer att utveckla ditt järnspel och ska försöka få dig att träffa fler greener i sommar.

 

ALLT DETTA INGÅR

Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet.

Tre rundor på Hooks GK, Parkbanan och Skogsbanan.

Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel).

Fria rangebollar.

Två nätter i dubbelrum på Hooks Herrgård.

Två frukostar, tre luncher.

Två trerättersmiddagar (exkl. dryck).

SPA ingår under hela vistelsen.

Pris: 4 995 kr (enkelrumstillägg 400kr). Hooks Herrgård har även tagit fram specialpris om ni önskar komma dagen innan. Kontakta Hooks för mer info.

 

ANMÄL DIG HÄR 

Jag har varit med på Superstart!
Ja
19
36
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!