”Jag förlorade fajten mot motorsågen!”

”Jag förlorade fajten mot motorsågen!”

Jamie Donaldson ser ut att missa flera tävlingar efter motorsågsolycka.

Jamie Donaldson har inte legat på latsidan under vinteruppehållet. I stället har han varit ute med motorsågen, vilket han antagligen ångrar.

På Twitter har walesaren lagt ut en bild på sitt sin vänsterhand där han visar upp ett lillfinger med flera stygn.

 

Donaldson är något kryptisk i sitt meddelande men "ses i Dubai" antyder att han inte ska vara borta från spel allt för länge.

I februari spelas nämligen Dubai dessert Classics på Emirates Golf Club. 

Henrik Stenson fick under tisdagens presskonferens frågan om han hade sett bilden på Jamie Donaldsons skada, vilket han hade gjort. Stenson, som opererat knät under uppehållet, fick flrea frågor i ämnet en reporter undrade vad det farligaste var han gjort medan han varit borta från golfen.

– Jag skar mig med en kniv i knät (skratt). Men det var en väldigt liten kniv, antar jag.

Äger du en motorsåg?

– Ja, jag äger en motorsåg. Som jag har använt. Det skulle kunna vara jag på den där bilden. Jag kanske gör bäst i att hålla mig bort från den (skratt). När jag var liten brukade jag hugga ved. Det var nära ögat några gånger.

När använde du motorsågen senast?

– För tre år sedan. Den startade inte senaste gången jag försökte använda den. Det var antagligen en bra grej. Men har du (reportern) några träd du vill att jag ska ta bort? (Skratt).

– Men det här är sådant som händer. Jag tyker det är skönt att komma bort från golfen när det inte är säsong och att jobba i trädgården kan vara skönt. Men det är farligt, det kan några av mina kollegor intyga.

Har du varit med om en motorsågsolycka?
Ja
5
42
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!