Artiklar

Skribent: Daniel Rosenlund


Tre svenskar topp-10
Tre svenskar topp-10
När Challengetouren gjorde sitt årliga stopp Kazakstan slutade tre svenskar bland de tio bästa. Jens Fahrbring blev delad trea och är mer eller mindre klar för Europatouren.
Pieters vann igen
Pieters vann igen
Belgiske Thomas Pieters vann KLM Open. Det bara två veckor efter att han tagit sin första seger i Tjeckien. Magnus A Carlsson slutade sjua.
Det tätnar i Evian
Det tätnar i Evian
Mi Hyang Lee leder fortfarande Evian Championship med en runda kvar. Men många närmade sig bakifrån på lördagen. Pernilla Lindberg är bästa svenska på 16:e plats.
Ledarduo i Holland
Ledarduo i Holland
Rafa Cabrera-Bello och Lee Slattery delar ledningen inför en oviss avslutning av KLM Open. Magnus A Carlsson föll till 22:a plats trots en hole-in-one.
Carlsson med i täten
Carlsson med i täten
Magnus A Carlsson är bara tre slag efter ledande Sören Kjeldsen i Holland. Unge Matthew Fitzpatrick hade en putt för 59 slag på sista hålet - som han lämnade kort.
Lee leder i halvtid
Lee leder i halvtid
Mi Hyang Lee leder Evian Championship efter halva tävlingen. Däremot gick det åt fel håll för svenskorna. Bästa svenska är Pernilla Lindberg på 32:a plats.
Två 61-or i Holland
Två 61-or i Holland
Wade Ormsby och Paul Lawrie delar ledningen i Holland efter att båda kommit in på 61 slag. Bäste svensk är Magnus A Carlsson på tolfte plats.
Bra start för svenskor
Bra start för svenskor
Både Caroline Hedwall och Pernilla Lindberg startade årets sista major bra och finns bland de 20 bästa. De jagar ledande Lexi Thompson och Mi Hyang Lee.
Snedeker vann igen
Snedeker vann igen
För andra gången på tre år stod Brandt Snedeker som segrare på Pebble Beach. Han var till slut tre slag före Nick Watney. Ende svensken över helgen, David Lingmerth, blev 41:a.
Dodt vann på Black Mountain
Dodt vann på Black Mountain
Det blev en spännande avslutning på svenskbanan Black Mountain. Och till slut en oväntad vinnare i Andrew Dodt från Australien. Bäste svensk blev Johan Carlsson på sjunde plats.
Lennarth sexa i Australien
Lennarth sexa i Australien
Camilla Lennarth slutade sexa i Australien. Hon var till slut fem slag efter vinnaren, 18-åriga Su-Yeun Oh från hemmanationen. "Överlag är jag nöjd med säsongsöppningen"
Furyk inte ringrostig
Furyk inte ringrostig
Jim Furyk har inte spelat på PGA sedan i oktober. Men det hindrade honom inte från att gå runt på 63 slag och ta ledningen inför sista dagens spel. David Lingmerth är enda svensk kvar i tävlingen.
Hend tog ledningen
Hend tog ledningen
Det blev australiern Scott Hend som får sova i ledningen inför avslutningen på Black Mountain. Han är ett slag för Jimenez och Jaidee. Alex Norén har återigen tätkänning. "Kommer att behöva spela mitt livs golf för att vinna"
Lennarth tre slag efter
Lennarth tre slag efter
Camilla Lennarth avancerade under en svårspelad tredje runda i Australien. Hon är nu tre slag efter ledartrion inför sista rundan. Hon var en av de få som lyckades gå under par på lördagen.
Snedeker och Jones i täten
Snedeker och Jones i täten
Efter två rundor i Pebble Beach Pro-Am så är det Brandt Snedeker och Matt Jones som delar ledningen. Bäste svensk är David Lingmerth som är sju slag efter.
Richard kämpar med nacken
Richard kämpar med nacken
Richard S Johnson fick chansen att vara med i Pebble Beach Pro-am. Han kämpade sig runt med en ond nacke på 74 slag och är långt efter ledande JB Holmes och Justin Hicks. "Det blir nog inget mer spel i år", sager han till Svensk Golf
Haas vann Humana
Haas vann Humana
Det blev Bill Haas som vann Humana Challenge. I den täta resultatlistan lyckades han vinna med ett slag före fem spelare. David Lingmerth slutade 24:a.
Åtta spelare inom ett slag
Åtta spelare inom ett slag
Det är oerhört jämnt i täten i Humana Clallenge. En kvartett delar ledningen på sjutton under par. Ett slag efter finns ytterligare fyra spelare. David Lingmerth avancerade till 34:e plats efter 65 slag.
Grace vann i Doha
Grace vann i Doha
Det blev Branden Grace som vann efter en avgörande birdie på sista hålet i Doha. Det blev en bra svensk tävling med fyra spelare bland de tretton. Och Alex Norén är tillbaka på allvar.
Chopra vann kvalet
Chopra vann kvalet
Daniel Chopra höll undan för fältet och vann kvalet till Asientouren. "Jag känner mig lättad att ha någonstans att spela igen".Även Niclas Johansson blev klar för spel nästa säsong på tolfte plats.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent