Kevin Na förstod inte varför de kallade Tiger Woods för get

Kevin Na såg på sociala medier att Tiger Woods kallades "goat" (get). Amerikanen tyckte det var elakt tills han förstod att det var en förkortning...

Kevin Na förstod inte varför de kallade Tiger Woods för get
Kevin Na har inte längre en hattsponsor och bär därför ett visir med en get under veckans tävling. //Foto: Getty Images

Vi har redan sett Jason Dufner bära kepsar med olika meddelanden då han inte längre har en sponsor för sin huvudbonad.

Sedan en vecka tillbaka är ytterligare en spelare fri att bära vilken huvudbonad han vill och Kevin Na, som leder på Colonial, utnyttjar det till fullo.

Amerikanen bär ett visir med en get på och han själv tycker om den.
– Jag köpte den under Players Championship för 22 dollar med 30 procent rabatt som alla tourspelare får. Den är väldigt snygg, sa Na efter rundan.

Kanske sitter lite magiska krafter i huvudbonaden. Under torsdagen gjorde Kevin Na noll bogeys för att ta sig runt på 62 slag. I och med det är han i ensam ledning. Och kanske kan det här vara starten på en karriär som gör att han till slut förtjänar epitetet GOAT (Greatest of All Time). Förkortningen är populär i sociala medier men Kevin Na visste inte vad det betydde förrän tidigare under året. Det ledde till att han trodde alla kallade Tiger Woods för en get.
– Jag är aktiv på sociala medier och såg att de höll på och kalla Tiger för get. Jag undrade varför de höll på så och tyckte att det var elakt. Sedan insåg jag vad det innebar.

Kevin Na säger också att han trivs så bra i sin osponsraade halvkeps att han planerar att gå fullt ut och försöka få den signerad.
– Jag funderar på att försöka få en autograf av Jack Nicklas nästa vecka, avslutade Na.

Och vilken signatur skulle passa bättre på ett visir med en get på...

Är Tiger Woods bäst genom tiderna?
Ja
86
26
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.