Tiger Woods Appears In Florida Court For DUI Hearing

19:e hålet

Tiger Woods ska göra samhällstjänst

Under fredagen erkände Tiger Woods sig skyldig till vårdslöshet i trafiken.

Text: Jesper Johansson • 2017-10-30 Uppdaterad 2019-12-12

Den senaste tiden har nyheterna om Tiger Woods varit övervägande positiva. Stjärnan ser ut att närma sig en comeback då han publicerat flera filmer som visar honom svinga golfklubbor som att han aldrig någonsin gjort en ryggoperation.

Men den senaste nyheten har inte mycket att göra med hans potentiella comeback – som tros ske i Hero World Challenge i slutet av november.

Haney: ”Då gör Tiger Woods comeback”

Nej, istället handlade det om det rättsliga efterspelet kring det uppmärksammade polisingripandet tidigare i år. Under fredagen erkände sig Tiger Woods skyldig för vårdslös körning under ett förhör i Palm Beach County i Florida, enligt Golf Digest.

Efter erkännandet får Tiger Woods 250 dollar i böter och 50 timmars samhällstjänst och ska dessutom delta i obligatoriska workshops om DUI (Driving under the influence).
Om han utför detta kommer hans dom att minska från DUI, alltså rattonykterhet, till vårdslöshet i trafiken – vilket är lindrigare.

Tiger Woods var inte alkoholpåverkad när han greps men hade fem andra substanser i kroppen. Polisen hittade Tiger Woods sovandes bakom ratten.


Text: Jesper Johansson • 2017-10-30
19:e håletTiger WoodsTournytt
Scroll to Top