Dean & DeLuca Invitational – Round Two

19:e hålet

Namninsamling skapad för att Mickelson ska kunna spela US Open

Phil Mickelson kommer inte att delta i årets US Open, då hans dotter tar examen under samma dagar som tävlingen spelas. Det vill nu en supporter ändra – genom en namninsamling.

Text: Jesper Johansson • 2017-06-07 Uppdaterad 2017-06-07

Phil Mickelson har alla majortitlar utom en. US Open har amerikanen fortfarande inte lyckats spela hem, men det ser inte ut som att det blir av den här gången heller.

Något överraskande meddelade Lefty att han inte kommer att ställa upp i årets tävling på Erin Hills, då hans dotter tar examen samma helg – och att han ska närvara där.
En helt legitim ursäkt förstås. Men beslutet har engagerat många fans som gärna ser honom fullborda en Career Grand Slam.

En supporter har nu skapat en namninsamling och ber Mickelsons dotters skola att ändra datum för examen – så han kan delta i tävlingen.
Derek Deminsky heter supportern som ber skolan att flytta fram examen en dag, så Mickelson kan delta i majortävlingen.

Så här skriver han:

“På uppdrag av alla golf-supportrar överallt ber jag er att se över om det finns någon möjlighet att ändra datum för examensdagen till onsdag 14 juni (eller tidigare) för att tillåta Phil Mickelson spela i årets US Open och fortsätta sin jakt på en career grand slam. Att Phil inte ska spela för att se sin dotter Amanda tala är beundransvärt och visar vilken förstående fader och familjeman han är, men om det finns någon möjlig chans att flytta evenemanget till en dag tidigare, skulle jag och miljoner andra golf-supportrar från hela världen verkligen uppskatta det”.

Här kan du skriva under på namninsamlingen.


Text: Jesper Johansson • 2017-06-07
19:e hålet19:e håletPhil MickelsonTournyttUS Open
Scroll to Top