5de4564673d27
19:e hålet
TV: Annika Sörenstam hjälper dig med julmaten
Annika Sörenstam visar hur hon gör gravlax till julbordet!
Annika Sörenstam har ett stort matlagningsintresse och i nummer 2/2003 poserade hon på omslaget av Svensk Golf från restaurangsköket på hemmaklubben Lake Nona.
Inget svenskt julbord utan köttbullar, julskinka, Janssons frestelse och – gravlax.
Nu försöker Annika Sörenstam få amerikaner och människor runt hela jorden att testa på den klassiska rätten.
Se när hon visar hur man gör den svenska delikatessen.
För oss golftokar är det väl självklart att vi ska följa Annika Sörenstams recept?
Se här:
Sörenstams karriär hyllades – tog emot utmärkelse
Sörenstam hedersgäst på första damtävlingen i Abu Dhabi
Text: Jesper Johansson • 2016-12-15
19:e hålet • 19:e hålet • Annika Sörenstam