5de4564673d27

19:e hålet

TV: Annika Sörenstam hjälper dig med julmaten

Annika Sörenstam visar hur hon gör gravlax till julbordet!

Text: Jesper Johansson • 2016-12-15 Uppdaterad 2016-12-15
TV: Annika Sörenstam hjälper dig med julmaten
Klicka på bilden för att läsa reportaget.

Annika Sörenstam har ett stort matlagningsintresse och i nummer 2/2003 poserade hon på omslaget av Svensk Golf från restaurangsköket på hemmaklubben Lake Nona. 

Inget svenskt julbord utan köttbullar, julskinka, Janssons frestelse och – gravlax. 

Nu försöker Annika Sörenstam få amerikaner och människor runt hela jorden att testa på den klassiska rätten.
Se när hon visar hur man gör den svenska delikatessen.

 

För oss golftokar är det väl självklart att vi ska följa Annika Sörenstams recept?

Se här:

Sörenstams karriär hyllades – tog emot utmärkelse


Sörenstam hedersgäst på första damtävlingen i Abu Dhabi


Text: Jesper Johansson • 2016-12-15
19:e hålet19:e håletAnnika Sörenstam
Scroll to Top