Sista minuten-tips: Alla hjärtans dag för golfare

På söndag är det Alla Hjärtans Dag. Här är några tips för dig som känner en golfare.

Sista minuten-tips: Alla hjärtans dag för golfare
Markeringsknapparna kommer från Sierra Metal Design – och du kan få specialskräddade.

Vi vet att det möjligen är i sista minuten – men här är i alla fall några tips på presenter till dig själv eller någon dig närstående golfare. För en golfare är det väl Alla Hjärtans Dag alla dagar hela året?

Tipset kommer från Golf Digest och vi har plockat några godbitar.

Markeringsknappar

Knapparna från Sierra Metal Design (se bild ovan) är gjorda i rostfritt stål och har också ett clip med magnet där du kan fästa knappen när den inte behövs.

Ett självklart val för den vars andra hälft (eller pappa/mamma) är en passionerad golfare. Priser från 24-46 dollar, beroende på hur många bokstäver du vill ha (202-400 SEK).

Golfskor i choklad

Skippa Aladdin-asken och satsa på ett par golfskor i choklad från Gayle´s Chocolates – tänkta att höja din sinnesstämning och därmed ditt spel, enligt tillverkaren...

Skorna finns i mörk choklad med kontrastdetaljer i vit choklad eller mjölkchoklad med kontraster i mörk choklad. Skorna är blott 17,5 cm så du kan glömma alla tankar på att spela med dem. Pris: 43 dollar (360 SEK).

Fickkniv för golfare

Schweiziska Victorinox från den lilla staden Ibach har gjort knivar åt den schweiziska armén sedan 1891. De har genom åren utvecklat massor med varianter på den klassiska armékniven – och givetvis också en version för golfare.

Den innehåller en bollmarkör, greenlagare, verktyg för att rengöra skårorna på klubbladen – och så givetvis nagelfil och flasköppnare samt tandpetare och pincett som i de flesta Victorinox-knivar.

Du kan köpa golfarkniven bland annat hos CDON för 495 kronor.

Visste ni förrresten att armékniven fått namnet Victorinox efter grundaren Karl Elseners mor som hette Victoria i en ordlek med det franska ordet för rostfritt – inoxydable.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Relaterade artiklar

 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Idag
  TV: Nytt rekord i backspinn?
  Igår
  Stenson bröt med knäsmärtor
  • Lagergren i ledarboll
   Efter en lugn lättscorad förstadag möttes spelarna av stark vind och en ny bana andra dagen. Joakim Lagergren har bemästrat båda.
  • Åska och mörker på LPGA
   Canadian Pacific Women´s Open fick en mörk start. Men Pernilla Lindberg hann bli tre under par innan spelet blåstes av.
  • Björk tia i England
   Trots två bra ronder är Alexander Björk långt efter ledande Detry inför helgens spel i England.
  • Förlamad från midjan och nedåt – spelar ändå golf
   Trots att han är förlamad från midjan och nedåt sedan många år ger sig den här golfaren ut på banan. Se den inspirerande historien här.
  • Bättre service – Öijareds väg till framgång
   Öijared Resort har lagt ordentligt med fokus på att få upp servicenivån på anläggningen. – Får man bara ett bra bemötande så brukar det mesta lösa sig, säger Niclas Helgesson, VD på Öijared Resort.