Du kan inte ana vad den här Spieth-dockan kan göra...

Snarlik sin föregångare, och det är inget fel på slagstyrkan hos Jordan Spieth i "bobble head"-version!

Du kan inte ana vad den här Spieth-dockan kan göra...
Ljusblå piké, vita byxor. Visst är Spieth ”bobble head” snarlik föregångaren. Men kolla vad den kan göra. FOTO: Todd Warshaw/GettyImages

I samband med den pågående National Pro-Am på Pebble Beach så står denna söta (?) "bobble head" föreställande Jordan Spieth ute vid det berömda sjunde hålet. Ni vet det kortaste par-tre-hålet på hela PGA-touren (106 yards/97 meter).

"Bobble Head" är en serie leksaker som finns i alla möjliga versioner, ofta kan de röra på sig eller säga något. Att få bli en "bobble head" är givetvis en ära, nästan i paritet som att få avbildas på Madame Tussauds vaxkabinett i London. Det finns "bobble heads" av boxaren Joe Louis, Jesus, John Wayne, Albert Einstein, Donald Trump (som säger "You´re fired!") och till och med av polisprofessorn Leif GW Persson.

Och så nu då Jordan Spieth.

– Jag vet inte, men jag tycker den ser bättre ut än mig, säger Spieth om sin "avbild".

Kolla in filmen nedan:

Skojig, en sådan vill jag ha!
Ja
5
3
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Relaterade artiklar

 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Idag
  TV: HIO av "Robban" – skänkte bollen till barn
  • McIlroys föräldrahem svämmas över av utrustning efter Nikes besked
   Nike ska sluta tillverka golfutrustning och fokusera på kläder och skor. Det har gjort att flera Nike-spelare kommer byta klubbtillverkare. En av de spelarna är Rory McIlroy, vars föräldrahem nu bombarderats av prylar.
  • Spelformerna som gör din golf roligare!
   Att samla ihop över 36 poäng och sänka sig känns alltid bra. Men att bara spela poängbogey eller jaga en score kan bli långtråkigt. Här är sex roliga spelformer som du och dina kompisar kan testa.
  • Se när de lokala lagen gör upp på Ryder Cup-banan
   Har du undrat om hockey- eller amerikanska fotbollspelare har bäst talang för golf? Se när Minnesota Wild möter Minnesota Vikings och avgör själv.
  • Zachrisson: ”OS måste ta sig en funderare”
   OS-golfen blev på många sätt en succé. En svensk medalj och enorma tittarsiffror gav sporten en knuff framåt i Sverige. Men Göran Zachrisson menar att det kunde blivit ännu bättre.
  • Bästa golfbanorna i Oslo
   Förr var utbudet dåligt och priserna höga. Men något har hänt med golfen i Oslo. Banorna har vässats – och valutakursen är betydligt vänligare. Det är dags att blicka västerut.
  Igår
  Stenson: ”Hoppas att jag kan göra det igen”