Här är hela gästlistan i nya ”Parneviks”

Alexander Bard tillsammans med Glenn och Anton Hysén "

Här är hela gästlistan i nya ”Parneviks”
Dags för en ny säsong hos Philippa, Mia, Jesper, Peg, Penny och Phoenix Parnevik. FOTO: TV3/Linus Hallsénius

Den första säsongen av "Parneviks" – där svenska kändisar besöker familjens stora hus i Florida – blev en stor succé för TV3. Programmet vann också TV-priset Kristallen 2015 som "Årets realityprogram".

När vi i december skvallrade lite om den andra säsongen svarade nio av tio golfare att de tänker bänka sig framför TV:n.

Man ska ju inte ändra på ett vinnande koncept. Därför har huset där Jesper och Mia bor tillsammans med barnen Philippa, Peg, Penny och Phoenix en central roll. Men det blir även båtutflykter till tropiska öar och besök i universitetsstaden Savannah i Georgia, där Peg och Penny studerar.

Nu har TV3 gått ut med hela gästlistan för den andra säsongen.

I det allra första avsnittet – som sänds tisdagen den 2 februari – får familjen besök av Felix Herngren och MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson. Och frågan är vad som händer i huset när Anders "Arge snickaren" Öfvergård kommer på besök...

Någon risk för att det blir tyst i huset är det väl aldrig. Men allra minst när Alexander Bard kommer dit – tillsammans med Glenn och Anton Hysén.

Jag kommer att kolla på premiären!
Ja
90
17
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Relaterade artiklar

 • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Mer att läsa

  Igår
  14-åringens makalösa handicapsänkning
  • Så sänds helgens majors
   Se till att skippa middagen hos dina bekanta i helgen. Det visas nämligen golf i världsklass på TV!
  • Brobergs största utmaning: ”Spelet mot mig själv”
   Kristoffer Broberg gör sin första start i PGA Championship. Och målsättningen är att njuta av varje minut. "Man slår inte bra slag hela tiden", säger han.
  • Försenad Resort ska påbörjas igen
   500 villor och två golfbanor var tänkta att byggas. Men Traryd Golf Resort fick ekonomiska problem och lades på is. Nu är dock projektet påbörjat igen.
  • Så kan Dustin Johnson bli världsetta i helgen
   Regerande PGA Championship-mästaren Jason Day är just nu världsetta. Men precis bakom honom finns amerikanen Dustin Johnson – som kan ta över titeln som världens bäste golfare i helgen.
  • Spana in Stensons nya OS-bag
   OS i Rio de Janeiro närmar sig med stormsteg. Med mindre än två veckor kvar till spelen visar Henrik Stenson upp sin OS-bag i svenska färger.