Här är hela gästlistan i nya ”Parneviks”

Alexander Bard tillsammans med Glenn och Anton Hysén "

Här är hela gästlistan i nya ”Parneviks”
Dags för en ny säsong hos Philippa, Mia, Jesper, Peg, Penny och Phoenix Parnevik. FOTO: TV3/Linus Hallsénius

Den första säsongen av "Parneviks" – där svenska kändisar besöker familjens stora hus i Florida – blev en stor succé för TV3. Programmet vann också TV-priset Kristallen 2015 som "Årets realityprogram".

När vi i december skvallrade lite om den andra säsongen svarade nio av tio golfare att de tänker bänka sig framför TV:n.

Man ska ju inte ändra på ett vinnande koncept. Därför har huset där Jesper och Mia bor tillsammans med barnen Philippa, Peg, Penny och Phoenix en central roll. Men det blir även båtutflykter till tropiska öar och besök i universitetsstaden Savannah i Georgia, där Peg och Penny studerar.

Nu har TV3 gått ut med hela gästlistan för den andra säsongen.

I det allra första avsnittet – som sänds tisdagen den 2 februari – får familjen besök av Felix Herngren och MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson. Och frågan är vad som händer i huset när Anders "Arge snickaren" Öfvergård kommer på besök...

Någon risk för att det blir tyst i huset är det väl aldrig. Men allra minst när Alexander Bard kommer dit – tillsammans med Glenn och Anton Hysén.

Jag kommer att kolla på premiären!
Ja
91
18
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!