Följa

Drabbade tv-kunder kompenseras

Golfintresserade missade upplösningen av US Open på tv natten till måndag. Det berodde på ett misstag, och nu kompenseras de drabbade kunderna.

Text: Karin Klarström • 2011-06-20 Uppdaterad 2011-06-20

En och annan golfare fick en mindre trevlig överraskning natten mot måndag. Som Svensk Golf tidigare berättat valde Viasat att öppna Viasat Golf för alla tittare under herrarnas US Open. Den som har kanalen i sitt utbud kunde titta gratis under veckan, som ett led i en lanseringskampanj av kanalen som Viasat gör tillsammans med Svenska Golfförbundet.

Dessvärre missade flera av de golfintresserade själva upplösningen vid midnatt, då det fortfarande återstod en och en halv timme av majorn.

– Av misstag stängdes signalen för Com Hems kunder av klockan 00.00 natten mellan söndag och måndag, trots att US Open inte sänts klart. Viasat beklagar det som skett, och förstår den ilska som golfintresserade måste upplevt, säger kanalens pressansvarige Fredrik Johansson till Svensk Golf.

För att kompensera för de drabbade tittarna bjuder nu Viasat på ytterligare en gratisvecka för Com Hems kunder, vilket gör att tittarna kan se reprisen av US Open, samt veckans Europatourtävling BMW International och inte minst damernas major LPGA Championship.


Text: Karin Klarström • 2011-06-20
FöljaNyheter
Scroll to Top